JyLeläisiä maajoukkueleireille


JyväsLentiksen nuoria pelaajia on kutsuttu hienosti maajoukkueen testileireille. C-poikien ryhmästä peräti neljä pelaajaa pääsee näyttämään taitojaan 04-poikien maajoukkueen katsastusleirillä 28.-30.1. Kuortaneella. Kutsun leirille saivat Mikko Rintala, Otto Keinonen, Aleksi Oksanen ja Nikke Suominen.

Lisäksi JyLen C-tytöissä pelaava Ella Kotonen on kutsuttu 2005 syntyneiden tyttöjen katsastusleirille, joka on ohjelmassa 29.1-1.2. Kuortaneen urheiluopistolla. 

Onnea kutsutuille pelaajille sekä heidän valmentajilleen!

Lisätietoa leireistä tytöt >>> pojat >>>

Uusi F-ikäisten ryhmä aloittaa toimintansa perjantaina
 ​

Ensimmäisen F-ikäisten ryhmän tultua täyteen päätettiin perustaa toinen ryhmä F-ikäisille (eppu- ja toppuluokkalaiset). Ryhmään mahtuu mukaan uusia harrastajia, joten tervetuloa rohkeasti mukaan. Ryhmä harjoittelee perjantaisin Kortepohjan koululla klo 17.30-18.30.

Harrastukseen on mahdollista tutustua kaksi viikkoa veloituksetta. Harrastusmaksuun sisältyy paita ja pallo.

Lisätietoa http://www.jyvaslentis.fi/?x161591=3321483 
tai Tanelilta 041 544 3664 / taneli.nieminen@jyvaslentis.fi

 

Naisten 1-sarjassa JyLen pelit käyntiin sunnuntaina Vampulassa


JyLen naisten 1-sarjajoukkue jatkaa otteluitaan keväällä alemmassa jatkosarjassa. Ottelut käynnistyvät vieraspelillä Vampulaa vastaan sunnuntaina 14.1. Ensimmäistä kotipeliä saadaan odottaa aina la 3.3. asti, jolloin Joensuun Juju saapuu Huhtasuon koululle.

Aikataulu muutaman kevään ottelun osalta on vielä epävarma, mutta ne päivittyvät joukkueen sivuille heti kun ajankohdat varmistuvat >>>
 

JyLe kohtaa sunnuntaina naisten 2-sarjassa KoLe-57:n


Naisten 2-sarjassa JyLen ottelut jatkuvat sunnuntaina Mankolan koululla klo 14. Kolmen ottelun pisteputkessa olevaa kotijoukkuetta vastaan asettuu lohkoa johtava KoLe-57. Runkosarjaa on jäljellä JyLen osalta vielä viisi ottelua, joista kotona pelataan 28.1. JyLe-Salpis ja 18.2. JyLe-Supi 2.

2-sarjan ottelut ja sarjataulukko >>>

Kuva: Tuomas Pelto

JyLen kasvateille menestystä Suomen Cupista


Lentopallon Suomen Cupin Final 4 turnaus pelattiin 5.-7. tammikuuta Turussa. Naisten turnauksen loppuottelussa kohtasivat Suvi Kokkosen edustama HPK ja Lotta Piesasen edustama Pölkky Kuusamo. Tällä kertaa HPK vei ottelun nimiinsä lukemin 3-0. Onnea mitalisteille!

Lisätietoa >>>

Mini-ikäisten kausi hyvässä vauhdissa


JyLen F-ikäiset osallistuivat syksyn aikana kolmeen toimintapäivään, jotka pidettiin Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Petäjävedellä. JyLen E-ikäiset ovat osallistuneet Keski-Suomen maakuntasarjaan neljän joukkueen voimin, mutta kevääksi joukkueiden määrä kasvaa kuuteen. D-ikäisten sarjassa mukana on ollut kolme joukkuetta JyLestä. Lisäksi D-pojat ovat pelanneet Etelä-Pohjanmaan aluesarjaa. Alla olevien linkkien kautta löytyvät syyskauden tulokset.

Tulospalvelu E-ikäiset >>> D-ikäiset >>> D-pojat EP >>>

JyväsLentiksen biitsikesän tapahtumat 2018


Kesän 2018 beach volley tapahtumien aikataulut ovat tiedossa. Kesän avaa U14 ja U16 juniorien SM-kiertueen osakilpailu 16.-17.6. Tämän jälkeen jatketaan Avoimen turnauksen merkeissä, kun Tuomiojärvellä pelataan sekä naisten että miesten turnaus 30.6.-1.7. 

Kesän huipentaa tuttuun tapaan SM-finaalit, jotka pelataan tulevana kesänä 10.-12.8. Jyväskylän satamassa.
 

Yhteistilauksella polvisuojia, irtohihoja ja paitoja


Teemme yhteistilauksen Urheilutukusta. Jos siis sinulla on tarvetta uusille polvisuojille, irtohihoille tai joko pikee- tai t-paidalle, niin tee tilaus alla olevalla lomakkeella. Tilaukset on tehtävä pe 19.1. klo 15 mennessä. Klikkaa alla olevan linkin kautta lisätietoihin ja tilauslomakkeeseen.

Tilauslomake >>>

Kuopion Power Cup lähestyy!


Lentiskauden huipennus, Power Cup, pelataan tulevana kesänä Kuopiossa 7.-10.6. Turnauksen ensimmäinen ilmoittautumisjakso käynnistyy 6.2. ja päättyy 5.3. Joukkueille on tulossa lisätietoa Powerista tammikuun aikana. Toivottavasti saadaan taas suuri määrä jyleläisiä mukaan huipputapahtumaan. Lisätietoa >>>

 

Milja Piesanen LP Kangasalan riveihin
 

Liberona pelaava JyLen kasvatti Milja Piesanen ja Mestaruusliigajoukkue LP Kangasala ovat solmineet kuluvan kauden loppuun ulottuvan sopimuksen. Piesanen siirtyy Kangasalle Kuortaneelta, jossa hän on tällä kaudella pelannut 1-sarjaa.

Milja on pelannut ja harjoitellut Kuortaneen valmennuskeskuksessa 2,5 vuotta ja kuuluu 2000-2001 -syntyneiden maajoukkueryhmään. 

LP Kangasalan uutinen >>>

 

Beach volleyn sisähalli Jyväskylään


Beach volley harjoitusolosuhteet parantuvat huomattavasti Jyväslylässä, kun kaupungin ensimmäinen sisähalli avaa ovensa helmikuun alussa. 

Lisätietoa ja vuorojen varaukseen >>>

Tule valmentajaksi JyväsLentikseen!
 

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut toimimaan lasten ja nuorten urheilun parissa. Keskustellaan yhdessä vaihtoehdoista ja etsitään sopiva joukkue ja tehtävä. JyLe tarjoaa valmentajilleen mahdollisuuden aloittaa kokeneemman valmentajan alaisuudessa ja itsensä kehittämiseen erilaisissa koulutuksissa. Ryhmien määrä sekä koko kasvaa tasaisesti ja uusille valmentajille on tarvetta, joten tule mukaan huippuporukkaan! Lue lisää >>>

 

Pelaajamaksut


JyväsLentiksen pelaajille on lähetetty sähköpostitse pelaajamaksulaskut tammikuun aikana (lukuunottamatta liikkaria). Olemme siirtyneet uuteen järjestelmään, joten mikäli ette ole laskua saaneet tarkistakaa sähköpostinne roskapostikansio.

Mikäli laskua ei löydy sieltäkään, olkaa yhteyksissä Taneliin niin tarkistetaan asia (taneli.nieminen@jyvaslentis.fi)

Tykkää JyväsLentiksestä Facebookissa!
 

JyväsLentis tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan myös Facebookissa. Käy tykkäämässä JyLestä!

JyväsLentiksen Facebook sivun löydät osoitteesta facebook.com/JyvasLentis

Kotisivujen mainosbanneri
 

JyväsLentiksen kotisivujen yläreunassa on Klikki.com palvelun mainosbanneri. JyLe saa jokaisesta mainoksen klikkauksesta korvauksen. Tutustu siis mainostajiin klikkaamalla banneria vieraillessasi JyLen kotisivuilla, tuet samalla seuran toimintaa.