Naisten Kultaisen Euroopan liigan ottelu Suomi-Ranska 23.5. Jyväskylässä!

 

Naisten lentopallomaajoukkue on edennyt vahvassa nosteessa viime kaudet. Pelaajat ovat lunastaneet paikkoja kansainvälisissä sarjoissa ja viime kesän huipensi hopea Euroopan liigassa. Nämä huippusuoritukset takasivat naisten maajoukkueelle täksi kaudeksi paikan Kultaiseen Euroopan liigaan. 

Kultainen Euroopan liiga (Golden European League) on uusi kilpailusarja, johon osallistuu 12 eurooppalaista huippumaata sekä miehissä että naisissa.  JyväsLentis ylpeänä järjestää Suomen naisten maajoukkueen ensimmäisen kotiottelun, kun Suomi kohtaa Ranskan 23. toukokuuta klo 18.30 Monitoimitalolla.

Liput ovat nyt myynnissä >>>

JyväsLentiksen pelaajilla ja valmentajilla on otteluun vapaa pääsy, jonka edellytyksenä on ilmoittautuminen etukäteen 6.5. mennessä >>>

 

B-tytöt ja C-pojat SM-finaaleihin


JyväsLentiksen B-tytöt ja C-pojat selvittävät hienosti tiensä kauden huipentavaan SM-finaaliturnaukseen.

C-poikien turnaus pelataan 7.-8.4. Kuortaneella ja B-tyttöjen turnaus on taas vuorossa Somerolla 14.-15.4.

C-pojille AM-hopeaa


JyLen C-pojat nappasivat  hopeaa AM-turnauksessa Ylistarolla 10.3.2018. Turnauksessa olivat mukana JyLen lisäksi Nurmon Jymy, Alajärven Ankkurit ja Alahärmän Kisa.

Turnausraportti >>>

Naisten 1-sarjan kausi huipentuu
 

Naisten 1-sarjajoukkueen kautta on jäljellä enää kolme ottelua. Näistä otteluista kaksi on kotipelejä, kun JyLe kohtaa 31.3. klo 13 Huhtasuon koululla Kuortaneen ja alemman jatkosarjan viimeisessä ottelussa 8.4. klo 15 Salon Viestin.

Mennään isolla porukalla kannustamaan JyLe voittoon! JyLen junnuilla tuttuun tapaan vapaa pääsy.

Juniorijoukkueiden sarjat vauhdissa
 

JyLen juniorijoukkueiden sarjakaudet on vahvasti käynnissä. F-ikäiset ovat osallistuneet toimintapäiviin 4 joukkueen suuruisella ryhmällä. E-tytöt ja -pojat ovat yhteensä kuuden joukkueen voimin mukana maakuntasarjan peleissä. D-ikäisillä on kolme joukkuetta D-ikäisten maakuntasarjassa ja lisäksi yksi joukkue Etelä-Pohjanmaan aluesarjassa. C-ikäisissä JyLellä on valtakunnallisessa sarjassa kaksi poikien joukkuetta ja kaksi tyttöjen joukkuetta. Lisäksi B-tytöillä on kaksi joukkuetta valtakunnallisessa sarjassa ja A-tytöillä yksi joukkue.

Joukkueiden tuloksia voit seurata linkkien kautta:

E-tytötD-ikäiset KSC-tytötB-tytöt
E-pojatD-ikäiset EPC-pojatA-tytöt

Seurakysely JyväsLentiksen toiminnassa mukana oleville


JyväsLentis haluaa kehittää toimintaansa ja toteuttaa seurakyselyn. Tämän kyselyn tulosten pohjalta teemme johtopäätöksiä ja tarvittavia muutoksia toimintaamme. 

Oma kysely löytyy seuran toiminnassa mukana oleville lapsille, nuorille, aikuisille ja toimihenkilöille sekä lasten ja nuorten huoltajille. >>>

JyLeläisiä mukana Mestaruusliigan pudotuspeleissä


Kolme JyväsLentiksen kasvattia on nähty tänä keväänä mukana Mestaruusliigan pudotuspeleissä. Lotta Piesasen Pölkky Kuusamo putosi puolivälierissä, Milja Piesasen LP Kangasala on mukana prossipeleissä ja Suvi Kokkosen HPK taistelee finaaleissa Suomen mestaruudesta.

Kesätöitä tarjolla Tuomiojärven rantakahvilassa


JyväsLentis työllistää tulevanakin kesänä junioripelaajiaan Tuomiojärven uimarannan rantakahvilassa.  Palkkaamme yhteensä noin kymmenen nuorta (15-18-v.) kahden viikon jaksoille alkaen kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Hakuaika on nyt käynnissä ja jatkuu 1.4.2018 saakka.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset:
Hannele Aapakari-Keinonen, 040 541 5199, hannele.aapakari@gmail.com 

Toukoturnaus Huhtasuon koululla la 5.5.2018


JyväsLentis järjestää Huhtasuon koulun liikuntahallissa perinteisen Toukoturnauksen harrastelija/harrastekilpajoukkueille.

Turnaus pelataan lauantaina 5.5.2018. Turnauksessa on sarjat miehille ja naisille (max 12 joukkuetta per sarja).

Varmista paikkasi turnauksessa nopeasti, ilmoittautumisaika päättyy 29.4. ja paikkoja on siis rajoitetusti!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Tule valmentajaksi JyväsLentikseen 
 

JyväsLentis etsii uusia valmentajia mukaan toimintaansa kaudelle 2018-2019. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut toimimaan lasten ja nuorten tai aikuisten urheilun parissa. Keskustellaan yhdessä vaihtoehdoista ja etsitään sopiva joukkue ja tehtävä. JyLe tarjoaa valmentajilleen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen erilaisissa koulutuksissa. Kevään aikana on hyvä tutustua seuran toimintaan esimerkiksi vierailemalla harjoituksissa. Lue lisää >>>

 

JyväsLentiksen biitsikesän tapahtumat 2018


Kesän 2018 beach volley tapahtumien aikataulut ovat tiedossa. Kesän avaa U14 ja U16 juniorien SM-kiertueen osakilpailu 16.-17.6. Tämän jälkeen jatketaan Avoimen turnauksen merkeissä, kun Tuomiojärvellä pelataan sekä naisten että miesten turnaus 30.6.-1.7. 

Kesän huipentaa tuttuun tapaan SM-finaalit, jotka pelataan tulevana kesänä 10.-12.8. Jyväskylän satamassa.
 

Kuopion Power Cup lähestyy!


Lentiskauden huipennus, Power Cup, pelataan tulevana kesänä Kuopiossa 7.-10.6. Tällä kertaa olemme lähdössä mukaan upeasti 15 joukkueen voimin!

Lisätietoa >>>

 

Tule mukaan huipputapahtumien järjestelyihin!


Lähde mukaan tekemään yhdessä loistavan porukan kanssa tulevia huipputapahtumia. Täytä linkin kautta löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteyksissä.

Suomi-Ranska maaottelu >>>

Kesän beach volley -tapahtumat >>>

Pelaajamaksut


JyväsLentiksen pelaajille on lähetetty sähköpostitse pelaajamaksulaskut tammi-helmikuun aikana. Olemme siirtyneet uuteen järjestelmään, joten mikäli ette ole laskua saaneet tarkistakaa sähköpostinne roskapostikansio.

Mikäli laskua ei löydy sieltäkään, olkaa yhteyksissä Taneliin niin tarkistetaan asia (taneli.nieminen@jyvaslentis.fi)

Kotisivujen mainosbanneri
 

JyväsLentiksen kotisivujen yläreunassa on Klikki.com palvelun mainosbanneri. JyLe saa jokaisesta mainoksen klikkauksesta korvauksen. Tutustu siis mainostajiin klikkaamalla banneria vieraillessasi JyLen kotisivuilla, tuet samalla seuran toimintaa.
 

Tykkää JyväsLentiksestä Facebookissa!
 

JyväsLentis tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan myös Facebookissa. Käy tykkäämässä JyLestä!

JyväsLentiksen Facebook sivun löydät osoitteesta facebook.com/JyvasLentis