JyLe kuukausitiedote 8/2017

Jyväskylän SM-finaalit huipensi beach volley -kesän


Kotimainen beach volley -kausi huipentui 11.-13.8. Jyväskylässä pelattuun SM-finaaliturnaukseen. JyväsLentiksen järjestämän tapahtuma sai kiitosta ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti tulevia kesiä, sillä SM-finaalit pelataan Jyväskylässä myös vuosina  2018 ja 2019.

Tapahtuman kautta saimme jälleen suuren näkyvyyden lentopallolle, beach volleylle ja JyväsLentikselle sekä tukea seuran toimintaan. Suuri kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille!

 

Menestystä JyLen junioreille SM-finaaleista


JyväsLentiksen junioripelaajat olivat hienosti esillä beach volleyn SM-finaaleissa. U14-poikien sarjassa Jiri Kinnunen ja Otto Keinonen nappasivat kultaa loistavasti menneen kesän kruunuksi. Lisäksi parit Oskari Murtoniemi / Anton Mäkelä ja Aleksi Oksanen / Nikke Suominen sijoittuivat hienosti viidensiksi.

Menestystä tuli myös U18-tyttöjen sarjassa, jossa Oona Ojala otti pronssia parinsa Mette Helmisen kanssa ja neljänsiksi sijoittui pari Aino-Kaisa Etelä / Hilla Nousiainen.

 

Kausi 2017-2018 käynnistyy 4.9. alkaen


Lentopallokausi 2017-2018 käynnistyy maanantaina 4.9. Kausi-info tulevan kauden osalta on julkaistu ja löytyy täältä. Kausi-infosta löydätte kaiken perustiedon koskien harrastamista JyväsLentiksessä, kuten salivuorot, pelaajamaksut jne.

Tervetuloa mukaan lentisharrastuksen pariin! JyväsLentiksen toimintaan on mahdollista tutustua kaksi viikkoa veloituksetta.

Ilmoittautuminen JyLen toimintaan kaudelle 2017-2018 on käynnissä


Ilmoittautuminen kauden 2017-2018 osalta hoidetaan JyväsLentiksen kotisivujen lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä keräämme myös tarvittavat tiedot pelaajien osalta, joten erillistä paperista pelaajatietolomaketta ei tällä kaudella tarvitse täyttää.

Ilmoittautuminen on tehtävä jokaisen pelaajan osalta, sekä uuden harrastajan että jo aiemmin toiminnassa mukana olleen.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Seuran yhteinen vanhempainilta 7.9. klo 18.30.

 

JyväsLentis järjestää seuran yhteisen vanhempainillan. Ajankohta on to 7.9. klo 18.30. Paikkana JyväsLentiksen toimiston yhteydessä sijaitseva kokoustila Savelassa, osoite Onkapannu 2 40700 Jyväskylä.

Illan ohjelmassa on ensin yhteinen osuus, jossa käydään läpi yleisiä asioita seuran toiminnan osalta ja tutustutaan seuran toimijoihin. Tämän jälkeen joukkueet voivat jatkaa omien ryhmien asioilla mikäli joukkueen valmentajat pääsevät paikalle tilaisuuteen. 

Aikuisten harrastepelivuoro jatkaa toimintaansa


Viime keväänä toimintansa startannut aikuisten harrastepelivuoro jatkaa toimintaansa myös kaudella 2017-2018.  Aikuisten harrastepelivuorolla tärkeintä on hauska yhdessäolo liikunnan merkeissä. Alkuun nopeat lämmittelyt, jonka jälkeen peli käyntiin. Vuoro Keltinmäen koululla maanantaisin 19:15-20:30.

Mukaan harrastepelivuorolle voi tulla sekä miehet että naiset, eikä taitotasolla ole merkitystä. Lisätiedot >>>

 

Tule valmentajaksi JyväsLentikseen!
 

JyväsLentiksen toimintaan mahtuu mukaan uusia valmentajia tulevalle kaudelle 2017-2018. Vielä muutama paikka on vapaana. Seuran toiminta kehittyy ja ryhmien määrä kasvaa. 

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut toimimaan lasten ja nuorten urheilun parissa. Keskustellaan yhdessä vaihtoehdoista ja etsitään sopiva joukkue ja tehtävä. JyLe tarjoaa valmentajilleen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen erilaisissa koulutuksissa. Lue lisää >>>

 

Suvi Kokkonen ja Lotta Piesanen naisten maajoukkueen matkassa


JyväsLentiksen kasvatit Suvi Kokkonen ja Lotta Piesanen ovat viettäneet kesän naisten maajoukkueen matkassa. Ohjelmassa on ollut maaottelut Ruotsissa, MM-karsinnat Portugalissa sekä Euroopanliigaa Albaniassa, Valko-Venäjällä, Slovakiassa, Ukrainassa ja Suomessa. Lisäksi Lotta Piesanen on tällä hetkellä maajoukkueen mukana Universiadeissa Taiwanissa. Suvi ei näihin otteluihin voinut osallistua, koska on vielä liian nuori.

Euroopanliigasta Suomen naiset ottivat hopeaa, joka on loistava saavutus. Onnittelut!

Lisäksi Tuulevi Piesanen on ollut mukana apuvalmentajana U16 tyttöjen maajoukkueessa, joka selvitti hienosti tiensä heinäkuussa pelattuihin EM-kisoihin ja sijoittui kisoissa sijoille 9-12.

JyväsLentis jatkaa naisten 1-sarjassa


JyväsLentiksen edustusjoukkue jatkaa tulevanakin kautena naisten 1-sarjassa. JyLen kanssa samassa lohkossa pelaavat  ETTA, Juju Joensuu, Kuortane, Karelian Hurmos ja PuWo 

JyLen kotiottelut käynnistyvät Huhtasuon koululla 22.10. klo 13 Puijo Wolleyta vastaan.

Junioriturnauksien kausiaikataulu


Junnulentis-sivustolla on yhteenveto tulevan kauden kausiaikataulusta. Pyrkimyksenä on pelata tiettyjen ikäluokkien turnaukset aina aikataulun määrittämänä ajankohtana. Kannattaa siis laittaa jo nyt viikonloput muistiin.

Kausiaikataulu

Tykkää JyväsLentiksestä Facebookissa!
 

JyväsLentis tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan myös Facebookissa. Käy tykkäämässä JyLestä!

JyväsLentiksen Facebook sivun löydät osoitteesta facebook.com/JyvasLentis

Kotisivujen mainosbanneri
 

JyväsLentiksen kotisivujen yläreunassa on Klikki.com palvelun mainosbanneri. JyLe saa jokaisesta mainoksen klikkauksesta korvauksen. Tutustu siis mainostajiin klikkaamalla banneria vieraillessasi JyLen kotisivuilla, tuet samalla seuran toimintaa.