Salpis tuli, löi ja voitti JyLen N2 Huhtasuolla

4.2.2018


Naisten 2 sarjan peli Huhtasuolla 28.1.

JyLe lähti otteluun varavalmentajalla Salpiksen nimivahvaa joukkuetta vastaan. Syksyllä ensimmäisen kierroksen ottelu oli taisteltu hobittiteemalla ja nyt teemana oli uutta matoa koukkuun.

Ottelu alkoi JyLeltä hieman sekavasti kun jo toisella syöttövuorolla pallon kanssa takarajalle asteli väärä pelaaja ja soppa olikin valmis. Siinä meni sekaisin myös tuomari ja vähän aikaa olikin epäselvää kuka on ja oli ja missä ja milloin. Mutta siitä se matsi silti lähti etenemään.

JyLe taisteli mutta ottelu eteni 9-16 kunnes oli ensimmäisen aikalisän paikka. Se toimikin hienosti ja kiri alkoi aiheuttaen sen että vastustaja tuevautui myös aikalisään 14-17 tilanteessa. Ensimmäinen erä Salpikselle JyLen kiristä huolimatta 20-25.

Toiseen erään pientä kokoonpanomuutosta resurssien sallimissa rajoissa, vielä kun multitalentti Milla pelasi passarina! Huono erä ja turpiin 11-25.

Kolmannen erän alkuun valmennuksessa harjoiteltiin pelaajien numeroita. Sanna keskariksi ! No pikku ihmettelyn jälkeen Iida keskelle ja Sanna penkin päähän.  Ja kun vaihtopelaajia oli alun perin yksi niin vaihtoehdot kävivät hieman vähiin.

Kolmannessa erässä Säde puolusti sen mitä pystyi ja pari ässääkin tehtiin. Vilma hakkurina ja Iida keskarina tekivät hyvin hyökkäyspisteistä ja erä jatkopalloille. Hyvät otteet eivät riittänee ja kolmaskin erä Salpikselle 24-26.

Kirjuripöytä palkitsi JyLen parhaana Millan ja tehokkain pelaaja JyLessä oli Vilma.

Kuvat: Ari Hyvönen

Teksti: Antti Fredrikson