B-tytöt pitkän matkan turnauksissa 10.2.

12.2.2018


B1 turnausvoittoon Rovaniemellä ja B2:lla hyvät pelit Joensuussa

B1 turnausraportti

B-tytöt lohkovoittoon Rovaniemellä.
Perjantaina JyväsLentiksen tytöt matkasivat Rovaniemelle D-pooliturnaukseen.  Turnauksen kaksi parasta joukkuetta pääsisivät välieriin, joten panokset olivat kovat.

Ensimmäinen peli oli Kurikan Ryhtiä vastaan. Peli lähti heti ensimmäisestä erästä hyvin käyntiin ilman suurempia notkahduksia. Ensimmäinen erä päättyi JyLen eduksi 25-18. Seuraavaan erään paransimme peliä huomattavasti, ja jännitys katosi. Toinen erä päättyi selkeästi meille 25-12. Seuraava peli Rovaniemen ykkösjoukkuetta vastaan alkoi heti ensimmäisen pelin jälkeen. Wovon odotettiin olevan päivän kovin vastustaja, joten edessä oli tärkeä peli. Peli lähti nihkeästi liikkeelle Wovon kovan syötön ansiosta. Saimme kuitenkin taisteltua erän meille lukemin 25-20. Toinen erä oli meidän hallinnassa. Vastaanotto kulki ja saimme tapettua palloa hyvällä prosentilla. Voitimme erän selkein lukemin 25-15.  

Viimeinen peli oli Wovon 3 joukkuetta vastaan. Peli lähti hieman yskähdellen käyntiin. Tasapistein pelattiin 5-5 tilanteeseen asti, jonka jälkeen oma peli taas löytyi. Loppuerä oli Jylen hallintaa (25-9). Toinen erä oli toisinto ensimmäisestä. Tasapisteissä mentiin kuuteen pisteeseen asti ja  sen jälkeen luottamus omaan tekemiseen taas löytyi ja voitto erästä 25-13.
Turnausvoitolla varmistimme siis paikan välierissä, jotka pelataan 17.3.

Oona ja Wilhelmiina

 

B2 turnausraportti

Lähdimme b2 kanssa 7.30 ajamaan kohti joensuuta. Pysähdyimme varkauden teboililla jalottelutauolla.

Joensuussa oli kolmen joukkueen turnaus joten kaikki ottelut olisivat kolmen erän mittaisia.

Ensimmäinen peli oli kotijoukkuetta Joen Jujua vastaan. Ensimmäinen erä hävittiin 25-22 ja toinen erä 25-17 mutta viimeiseen erään saatiin oma peli kuntoon ja voitto kolmannesta erästä pisteillä 22-25. Ottelussa oli hyviä syöttöjä ja puolustuksia. Torjunta toimi mahtavasti, kuitenkin hyökkäyksiin olisi tarvittu lisää tehoja.

Toinen ja viimeinen peli oli Kuhmon KIVAA vastaan. Ensimmäinen erä hävittiin selkeästi 10-25. Toiseen erään tsempattiin ja voitettiin erä pistein 25-14. Viimeinen erä KIVAlle 25-10. Molemmat joukkueet olivat todella syöttö- ja lyöntivoimaisia. Oma peli oli vaihtelevaa ja osittain mahtavaa.

Emma S ja Laura H

editti Antti