C pojat SM 8.

16.4.2018

Kuva: Junnulentis
Kuva: Junnulentis

Lopputurnaus pelattiin Kuortaneella 7.-8.4.2018

Lopputurnaukseen lähdettiin runkosarjan sijalta viisi, joka saavutettiin Kiuruveden välieräturnauksesta. Alkulohkossa Kuortaneella vastassa oli Laihian Luja ja Himangan Roima. Alkulohkossa peli kulki hienosti ja peleistä saatiin molemmista 2-0 voitot sekä suora puolivälieräpaikka.

Puolivälierässä vastaan asteli Valepa, joka viikonlopun päätteeksi pelasi pronssimitaleille. Ensimmäinen erä Jylelle niukasti 25-23. Toista erää johdettiin tilanteeseen 19-15, jonka jälkeen tuli täydellinen jäätyminen ja erä 25-19 Valepalle. Kolmas erä meni samalla lailla helppojen virheiden ja jännittämisen vaivatessa peliä. Pettymys oli käsin kosketeltavissa puolivälierän jälkeen. Käytännössä oltiin muutaman onnistumisen päässä välieräpaikasta toisen erän loppuhetkillä. Peliä haittasi aloituskuusikon tärkeiden poikien Eetun ja Oton pahat selkävaivat ja kokoonpanoja jouduttiin muokkaamaan puolivälieriin.

Sunnuntaina pelattiin sijoista 5-8. Pelit sunnuntaina toisti Valepa pelin kaavaa, ensimmäisistä eristä hyvällä pelillä voitot ja seuraavat kaksi erää löysät housuissa hermoillen ja virheillen. Näistä siis 2-1 tappiot ja sijoitus 8.

Ennakkoon lähdettiin taistelemaan sijoista 3-8 ja tähän haarukkaan osuttiin. Mitalipelit oli lähellä mutta niin kaukana. Ylpeä olen kuitenkin pojista, kaudella mentiin hienosti eteenpäin ja jokainen poika kehittyi huikeasti. Seuraavaksi tähtäin on jo asetettu kesän Power cup:iin. Sinne mennään nauttimaan ja hakemaan elämyksiä ensi kauteen. Huikeita jätkiä olette ja meidän aika tulee vielä!

Sami

 

Turnauksen kuvia löytyy Onnin albumista 

https://drive.google.com/drive/folders/1R_1ys9PEErdq6p0uiSSPSEoNj8L_YuEr

ja Junnulentiksen kuvia sivulta https://junnulentiskuvat.wordpress.com/