JyLen kausi miesten 2-sarjassa on avattu!

30.9.2018Mielenkiintoinen, iloinen, vauhdikas, äänekäs! Noilla sanoilla voisi kuvailla kauden avausta - vain voitto jäi puuttumaan. JyLeM2-LIVo 1-3.

LIVo oli tasokas joukkue, huonolle ei hävitty. Itse M2 oli myös hyvä. Tehtiin hyvin pisteitä, mutta samalla myös vähän liikaa virheitä. Kauden avauspeli näkyi ehkä liikanakin yrittämisenä, mutta samalla myös nautittiin pelaamisesta. Tämän hetken kaikki 13 pelaajaa pääsivät kentälle, kuka kauemmin, kuka nopeammin, mutta kaikki pelikykyiset saivat sarjan avattua.

Päivän parhaimman tuuletuksen näimme viimeisessä erässä. LIVon taitettua erässä M2:n jo pahasti siltaan, pääsi pelaajavalmentaja Sami vihdoin irti. Makea torjunta keskeltä lähes iskijän varpaille ja tuuletus ympäri kenttää. Noita soisi joukkueen tekevän enemmänkin niin katsojillakin olisi viihdyttävämpää. Katsojia pelissä oli parhaimmillaan yli 50. Siis selvästi enemmän kuin ennakoitiin, mutta lisääkin olisi mahtunut....

Seuraava kotipeli on jo viikon päästä sunnuntaina 7.10. klo 13 kun PaU Parikkalasta saapuu vieraaksi. Vauhtia tuohon peliin haetaan lauantain vieraspelista Haminasta. Tervetuloa uudet ja vanhat katsojat mielenkiintoisen pelitapahtuman ääreen!