B1 poikien tasoturnaus Kuopiossa

29.9.2018

Kuvat: Onni Keinonen
Kuvat: Onni KeinonenTurnauksessa vastassa viimekauden C-poikien SM-kultaa voittanut Sampo Pielavedeltä, paikalinen Puijo Wolley ja Livo, Liperistä.

Kuopio 29.9. B1 poikien tasoturnaus. Turnauksessa vastassa viimekauden C-poikien SM- kultaa voittanut Sampo Pielavedeltä, paikalinen Puijo Wolley ja Livo, Liperistä. Pelit alkoivat kahdella 2-0 voitolla Puwosta ja Liperistä. Sampon myös voittaessa molemmat pelit ratkaistiin kolmannessa pelissä turnauksen ykkössija ja paikka A- lohkoon tai kakkossijalla C -lohkoon.

No, Sampo hoiti pelin 2-0, Sammosta kovassa iskussa pelissä oli Ilja Ivanov, joka hyvällä syötöllään murjoi vastaanoton rikki ja sitä kautta Sampo otti tarvittavan eron erissä. Myös Iljan biitsikaveri kesältä Matti Pennanen oli pelissä hyvässä iskussa nostoillaan ja hyökkäyksillään.

Omassa pelissä paljon hyvää, erityisesti Jonatanin ja Leevin keskihyökkäykset paukkuivat iloisesti kenttään. Vastaanotto ja kurinalaisuutta omaan kenttäpeliin jatkossa niin hyvä tulee. C- pooli ja SM-sarjaan. Siitä jatketaan Saloon, Viestin, Alajärven ja Puma:n kanssa. Sami