M2 nappasi avausvoiton Haminasta

10.10.2018


JyLeM2:lla oli viime viikonloppuna täysi työviikonloppu. Lauantaina koko päivän kestänyt reissu Haminaan ja sunnuntaina kotipeli Parikkalaa vastaan. 

 

Haminassa M2 näytti joukkovoimaansa. 12 pelaajan kaartista jäi kotiin vain yksi. Peli kulki mallikkaasti pitkästä matkasta huolimatta ja tuloksena sarjan ensimmäinen voitto puhtaasti 3-0 Haminan Arsin aika junioripainotteisesta joukkueesta.

Kotipeli oli hieman tuskaisempi, ehkä vastuskin oli tiukempi, mutta mielenkiintoinen seurattava jälleen kerran. Vielä voitoitta sarjassa ollut PaU oli tullut voittamaan. Pitkien miesten joukkueesta löytyi myös tulivoimaa. Kentän nuorin pelaaja, ikäluokkansa maajoukkueestakin tuttu 16 v. Aleksi Muukkonen 195 cm oli paha pideltävä niin laidassa kuin syöttöruudustakin. Poikamme kuitenkin taistelivat. Ensimmäinen erä meille! Sen jälkeen vastustaja sai vastaanottomme ja puolustuksemme tekemään virheitä. Peli 1-3 PaU:lle.

Isoin menetys tuossa pelissä ei ollut tappio vaan kaksi loukkaantumista. Ensiksi pitkulaisemme Veeti yritti torjua sormenpäällä, tuloksena jänne revennyt ja lasta 8 viikkoa. Sitten kapteenimme Oskari sai vastustajan polvesta iskulyönnin alastulossa, tuloksena eturistiside vamma. Tarkempi tuomio magneettikuvien jälkeen. 

Ensi viikonloppuna Korialle.