Flames avasi 2-sarja kautensa

15.10.2018JyväsLentiksen nuoret B-tytöt (2003-2005) olivat tänään jännän äärellä, suurimmalla osalla ensimmäinen naisten peli ikinä, ja heti 2-sarjan tasolla.

Vastassa oli myös nuori joukkue, Vilppulan Tähden A-tytöt pelaavat myös naisten sarjaa parilla kokeneemmalla höystettynä. Tähden nuoret naiset pelasivat ehjempää ja varmempaa peliä,  ottivat selkeän 3-0 voiton kotijoukkueesta.

Nuoret Flamesin pelaajat lähtivät rohkeasti pelaamaan omilla vahvuuksilla ja heikkouksilla, näin oli sovittu pelipalaverissa. Jostain on aloitettava. Joukkue on omaksunut syksyn aikana yhdessä luodun (kiitos Mikko Häyrinen konsultoinnista) oman pelisysteemin, paikat ja linjat alkavat löytymään torjunta-puolustuksessa sekä siitä hyökkäykseen siirtymiseen. Huhtasuolla nähtiinkin hyvin puolustava kotijoukkue. Kuitenkin oma hyökkäyspeli takkusi tänään sen verran että Tähti pääsi helpolla Huhtasuon tatamilla. Tänään ei löytynyt joukkueesta sitä ”tiikeriä” joka olisi sytyttänyt koko joukkueen pommeillaan. Potentiaalia siihen on useammallakin. Kuka on se pelaaja joka uskaltaa ottaa isoa roolia?  Tänään nähtiin 1/20 ottelu kauden 2-sarjasta, joten täältä tullaan.