M2 taisteluvoittoon sunnuntaina!

26.11.2018


Helppo peli. Varma 3-0 voitto kun vastassa ilman voittoja oleva sarjan jumbo, KorPo. Tässä ennakkoasetelmat sunnuntain peliin. Kuinkas sitten kävikään!

 

On se hieno peli tuo lentopallo! Jälleen kerran laji osoitti kuinka peleihin tulee asennoitua ja mistä voittaminen lopulta muodostuu. Peli alkoi M2 pelaajilta löysästi, tehtiin virheitä ja vain odotettiin milloin aletaan johtamaan. ...mutta, mutta ei alettukaan johtamaan. Ilman paineita pelannut KorPo pelasi peruspeliä, suoritukset olivat hyviä - ei loistavia, mutta riittävän hyvää suorittamista. Saamaan aikaan helppoon peliin valmistautunut kotijoukkue alkoi hermoilemaan. Teki helppoja omia virheita ja alkoi jännittämään. Silloin pääsi KorPo vain rallattelemaan ja antoi mennä. Ensimmäinen ja toinen erä KorPolle täysin ansaitusti. Pitkälle erätauolle lähdettiin mietteliäänä, pystyykö M2 joukkueena kääntämään huonon pakkopelin omaksi edukseen. 

No pystyihän se! Hieno, upea suunnanmuutos ja peli alkoi hieman näyttää siltä kuin sen pitäisikin. Mutta ei se helpolla tullut. 3. erä oli jo KorPolle menossa selkeästi, samalla koko pelin voitto 3-0 tuloksella. Pahimmillaan tilanne oli jo 1-9 vieraille. Sitten se tapahtui. En tiedä oliko se Tommin ansiota, mutta siinä vaiheessa tahtopelaajamme Tommi päästettiin takaisin kentälle, josko kokemus kääntäisi pelin vaikka takana kaksi heikkoa erää. Jotain tapahtui. Pisteitä alkoi tulla ja ilme kirkastui - tästä vielä noustaan!

Lopullisen niitin pelin ilmeeseen toi passarivaihto tilanteessa 10-15 KorPolle. Pyry Puronaho pääsi irti ja pelasi lyhyen passarielämänsä parhaan pelin. Passit napsuivat kohdilleen ja iskiät tekivät selvää jälkeä. Kun puolustuspelikin alkoi toimimaan koko joukkueella, ei ollut enää epäselvyyttä kumpi joukkueista vei peliä. Loppupelin parasta antia olivat monet upeat torjunnat. Ansaitusti parhaan pelaajan palkinnon kuitanneen Pyryn lisäksi on mainittava elämänsä ensimmäisen miesten sarjapelin pelannut b-poika Rasmus Harju. Keskellä viihtyvä nuori mies ei paljon kainostellut vaan niittasi palloa vastustajan kenttään niin paterista kuin torjunnallakin. JyLen poikien pelaajapolku on virallisesti aukaistu ja toiminnassa.

Peli JyLeM2:lle 3-2. Oli se ihan katsomisen arvoinen peli, jopa mielenkiintoinen!