Vihtavuoren koulu

Vihtavuoresta yksi piste N2:lle 215:n pallon ottelusta

Ja noin

to 23.2. Vihtavuori
Torstaina lähdimme pelaamaan vanhaa vastustajaa Vehniän Warttia vastaan valtavalla kokoonpanolla, lähistölle Vihtavuoreen.
Mukana tällä kerralla oli myös n1 passari Meppu, joka pääsi hyvin mukaan joukkueen pelityyliin!
Ensimmäinen erä oli kovatempoista ja meidän syöttöpelimme oli todella hyvää. Erä päättyi meille 25-20.
Seuraavaan erään lähti Vehniä vielä kovemmalla asenteella ja kovatempoinen erä päättyi JyLen hienoista puolustuspalloista huolimatta Wartille 25-20. Kolmas erä oli tulista vääntöä ja peli oli todella nopeatempoista. JyLesyötti hienosti mutta torjunta rakoili.. Siitä huolimatta erä JyLelle 25-22.
Neljäs erä meni jatkopalloille Wartin painaessa JyLen kanssa rinta rinnan. Wartti sai tarvittavat varmat ja haastavat hyökkäykset kenttään ja erä Wartille 26-24. Kolmas erä oli tiukka, mutta Wartti pääsi syötöllään hyvään johtoon, vaikka JyLe kiri hienosti, ei se riittänyt ja viimeinen erä Wartille 15-13. Pelissä loistivat kaikki, mutta erityisesti @emiliaesk ja @oona_ojala pelasivat hienon pelin tehden mahtavia puolustuksia ja hyökkäyksiä!
Kuten pisteistä näkee oli peli kovaa vääntöä ja hienoa katsottavaa. Pelin jälkeen JyLellä jäi käteen yksi sarjapiste sekä mahtava voitonhalu seuraavaan peliin!