Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

Kuortane - JyLe N1

Lähitapiola-Areena, Kuortane

Kuortane oli hyvä

Jylen naisten ykkössarjajoukkue suuntasi Alban maukkaan aamupalan jälkeen pelireissulle Pohjanmaalle. Vastaan asettui Kuortaneen Urheiluopiston nuori joukkue, joka voitti ottelun 3-1 (20-25, 25-13, 27-25, 25-20).

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, jonka jälkeen Jyle sai hyvän johdon. Passarimme Meppu sai jaettua hyviä passeja keskareillemme Siirille ja Peltsille, jotka hyökkäsivät tehokkaasti. Myös hakkurina pelannut Emmi ja yp Jenna tekivät pisteitä laidoista Tuulin ja Sinin hoitaessa vastaanottoa mukavasti. Pääasiassa erä eteni Jylen johdossa ilman lopun pientä notkahdusta. Piste-ero oli kuitenkin ehtinyt kasvaa sen verran suureksi, että Jyle voitti erän.

Toinen erä alkoi Kuortaneen tykityksellä, kun oma vastaanottomme petti eikä päästy kunnolla hyökkäämään. Oma peli oli hukassa ja jokainen osa-alue petti vuoron perään. Kuortane pelasi tehokkaasti ja johti erää koko ajan voittaen selkeästi 25-13.

Pitkän erätauon jälkeen lähdettiin 1-1 tasatilanteesta kohti kolmatta erää. Kahdesta ensimmäisestä poiketen kolmas erä oli koko ajan tasaista vääntöä ja se etenekin jatkopalloille ja päättyi Kuortaneen voittoon 27-25. Erän aikana nähtiin pitkiä palloja ja hyvää taistelua kummaltakin joukkueelta. Peltsi loisti upeilla suorituksillaan tehden erän aikana kuusi pistettä.

Neljäs erä eteni tasaisesti puoleen väliin saakka, minkä jälkeen Kuortaneen joukkue sai johdon ja voitti viimeisen erän 25-20 ja koko ottelun 3-1. Kuortane pelasi hyvän ottelun ja hyökkäsi tehokkaasti laajalla materiaalilla. Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Kuortaneelta hyvin pelannut Ella Korhonen ja Jyleltä Peltsi. Jylettäreksi valittiin Emmi, joka pelasi rohkeasti ja toi kentälle positiivista energiaa. Jyle jatkaa harjoittelua ja suuntaa ensi viikonloppuna Turkuun pelaamaan kahta runkosarjan viimeistä ottelua. #jyletär #jyleperhe : @thousandlakefilms