Milja palaa JyLeen!
Julkaistu: 04.05.2020 00.00

Milja palaa JyLeen!

20-vuotias Milja Piesanen palaa kasvattajaseuransa liberoksi. Milja lähti 15-vuotiaana opiskelemaan ja pelaamaan Kuortaneen valmennuskeskukseen ja sieltä tie vei LP Kangasalan ja LP Viestin liigaryhmiin. LP Kangasalan joukkueessa Milja saavutti Mestaruusliigassa pronssia kaudella 2017-2018 ja LP Viestissä kultaa sekä Mestaruusliigassa että A-tytöissä kaudella 2018-2019. Junnumaaotteluedustuksia Miljalle on kertynyt kolmisenkymmentä. Edelliset pelinsä Milja pelasi JyLe-paidassa B-tytöissä keväällä 2017.


Miljan mietteet kotikaupunkiin ja kasvattajaseuraan paluusta: "Kivaa palata takaisin Jyväskylään ja pelaamaan 1-sarjaa kasvattajaseuraani. Kauteen lähden innostunein ja odottavin fiiliksin, joukkue vaikuttaa jo nyt lupaavalta. Toivottavasti pääsisimme jo pian harjoittelemaan yhdessä osaavan valmennustiimin kanssa!"


Tupu tuumaa Miljasta näin: "On hienoa saada Milja taas JyLeen. Ketterä Milja omaa hyvän peliälyn, ja hänen puolustustaitonsa ja periksiantamattomuutensa tulevat olemaan tärkeitä tekijöitä Jylen puolustuspelille. Myös vastaanottoon voimme odottaa vahvistusta Miljan liberopelin myötä. Uskon että hän pystyy tarjoamaan katsojille sykähdyttäviä puolustuspalloja tulevalla kaudella."



#jylettäret #jyleperhe

Seuran uusimmat