B-tytöt, B-tytöt

Mikkelin Passarit - JyLe B-tytöt

Korpilahti

Jylen B-tytöt B:n tasoturnauksessa Korpilahdella

Olimme viime viikonloppuna Korpilahdella pelaamassa B ikäisten tasoturnauksen, josta saldona 2 voittoa ja 1 tappio.

Ensimmäisen pelin pelasimme Korpilahden joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä meni jotakuinkin herättelemiseen ja kun sitten vihdoin saimme koneet käyntiin ja aloimme pelaamaan, oli KorPy jo sen verran johdolla ettemme enää saaneet heitä kiinni. Erä päättyi Korpilahdelle (18-25). Toinen erä oli meiltä jo hieman parempaa peliä ja saimme hieman lisää säpinää kentälle. Erä päättyi meille (25-22).Kolmanteen erään paransimme peliä vielä lisää ja voitimme erän (15-5).

Toisen pelin pelasimme Pieksämäen tsemppiä vastaan. Ensimmäiseen erään lähdimme edellisen pelin jäljiltä hyvällä asenteella ja voitimme erän (25-18.) Toisen erään tsemppi paransi peliään huomattavasti ja erä oli hyvin tiukka. Usean eräpallon ja väännön jälkeen erä kääntyi meille pistein (30-28.) Tästä ottelusta 2-0 voitto. :)

Kolmannen ja viimeisen pelimme pelasimme Mikkelin passareita vastaan. Peli oli alusta asti meiltä hieman jähmeää ja jännittynyttä. Torjunta ja puolustuspelimme ei toiminut eikä omat hyökkäyksestään kulkeneet, joten Passarit veivät molemmat erät (8-25) ja (15-25).

Kokonaisuutena hyvä kauden aloitus B:n sarjassa ja peleissä oli jo näkyvillä uuden pelikirjan mukaista peliä. Voitot toivat joukkueelle uskoa omaan tekemiseen ja treenin painopiste seuraaville viikoille on selvä.