B-tytöt, A-tytöt

PeTä - JyLe B-tytöt

Jalasjärvi

Jylen B-tytöt Jalasjärvellä toisessa A:n turnauksessa

Olimme pelaamassa A-sarjan turnausta B-tyttöjen joukkueella Jalasjärvellä. Meillä oli kolme peliä ja vastustajina olivat PeTä, MesTo ja JaJa. Lähdimme reissuun vain seitsemällä pelaajalla, joten melkein jokaisella oli eri pelipaikka kuin yleensä ja liberoa emme voineet käyttää. Aamulla oli aikainen lähtö ja kotona oltiin vasta illalla myöhään.

Ensimmäinen peli (JaJa - Jyle BT):
Ensimmäisen pelin ensimmäinen erä meni heräillessä ja uusia pelipaikkoja opetellessa. Saimme erän loppua kohden haastettua paremmin vastustajaamme. Syötöissä oli parannettavaa ja syöttövirheitä tuli runsaasti. Varmistus oli hyvää. Hävisimme erän lopulta 25-15.
Toinen erä meni hieman paremmin tuloksellisesti kuin ensimmäinen, mutta edelleen syöttövirheitä oli liikaa. Torjunnoilla saimme kiinni ja vaimennettua hyvin Jalasjärven hakkurin hyökkäyksiä. Hävisimme toisen erän lopulta 25-16. Näin ollen hävisimme ensimmäisen pelimme 2-0.

Toinen peli (Jyle BT - MesTo):
Ensimmäisessä erässä annoille heti alkuun ison pistekaulan ja emme saaneet heti omaa peliämme kuntoon. Puolen välin kohdilla saimme kurottua eroa kiinni. Syöttövirheitä tuli vieläkin runsaasti, mutta teimme myös runsaasti pisteitä hyökkäyksillämme. Ensimmäinen erä meni paremmin kuin ensimmäinen peli. Hävisimme erän 18-25.
Toinen erä meni erittäin hyvin ja voitimme erän ylivoimaisesti. Saimme oman pelimme kasaan ja käytimme ääntä hyvin kentällä ja paikkasimme toisiamme hyvin. Syöttövirheet alkoivat vähentyä tässä erässä ja hyökkäyksien sijoittelu onnistui. Voitimme erän 25-7.
Kolmannessa erässä tapahtui jonkinlainen retkahdus. Olimme kokoajan muutaman pisteen perässä ja taistelimme hyvin. Vastustajamme alkoi myös olla mukana pelissä, joten pisteitä ei tullut niin helpolla. Hävisimme erän 11-15, joten pelin lopputulos meille tappiollinen 1-2.

Kolmas peli (Jyle BT - PeTä):
Koko peli pelattiin taas ihan uudella järjestyksellä ja moni pelasi jälleen eri pelipaikalla millä yleensä. Kolmannen pelin ensimmäisessä erässä saimme hienosti karsittua melkein kaikki syöttövirheet pois. Omalla hyvällä pelillämme saimme kerättyä hyvin pisteitä ja syötöillä ja hyökkäyksillä saimme hyvin pisteitä, koska vastustajan puolustus ei ollut hereillä. Torjunnat ja varmistus olivat molemmat onnistuneita ja puolustuskin oli hyvää. Voitimme erän 25-12.
Toinen erä oli täysin meidän hallinnassa. Muutamaa syöttövirhettä lukuunottamatta syötöt olivat hyviä ja saimme niillä hyvin pisteitä. Erässä alkoi olla jo hymyä pelaajien kasvoilla ja peli näytti rennolta, eikä turhan jäykältä. Puolustus ja varmistus oli pieniä rakoiluja lukuun ottamatta hyvää. Voitimme erän 25-19. Joten voitimme viimeisen päivän pelimme 2-0.

Kolme peliä sai koko joukkueen väsyneiksi ja olimme onnellisia päästessämme syömään. Meistä oli mukava voittaa viimeinen pelimme. Uusiin pelipaikkoihin ja turnausta edeltäviin vammoihin nähden peli oli osaltamme hyvää. Syöttövirheitä meidän täytyy vähentää ja opeteltava vielä puhetta kentällä keskenämme. Me olimme taidoiltamme hyvin samalla tasolla ja jopa osittain paremmalla kuin vastustajamme, mutta uusi järjestys sekoitti pakkaa. Lähdimme kuitenkin iloisin mielin kohti kotia yksi voitto ja kaksi tappiota taskussa.