Orpo B2 - JyLe

Virtain liikuntahali

Jylen B-tytöt Virroilla 9.11.2019

Lauantaina oli kovin jännä pelipäivä Virroilla. Jouduimme lähtemään taas vajaalla joukkueella. Paikalla meitä oli vain 8 joista yksi oli nilkkavammainen. Pelit eivät menneet kovinkaan hyvin, mutta kivaa oli.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Korpilahden Pyrintö. Ensimmäinen erä alkoi hyvin 10-1 johdolla. Kävipä sitten lopulta niin, että tuli 24-26 häviö. Toiseen erään lähdettiin hyvin mukaan. Erästä tulikin 25-21 voitto. Kolmas erä ei sitten mennytkään niin vahvasti. Tulipa 11-15 häviö ja peli päättyi 2-1 häviöön.

Toisessa pelissä vastassamme oli kotijoukkue, Virtain Veikot. Tämäkin peli alkoi vahvasti 8-1 johdolla. Veikot päättivät ryhdistäytyä ja meille tuli 24-26 häviö. Toisessa erässä pysyimme hyvin pelissä mukana. Tilanne oli 15-15 ja alkoi meidän alamäki. Hävisimme erän 18-25 ja peli päättyi 2-0 häviöön.

Kolmas peli oli Oriveden OrPo B2 -joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä meni sählätessä, mutta siitä tuli 25-20 voitto. Sitten keskityimme ja toisesta erästä tulikin 25-9 voitto ja voitimme pelin 2-0.

Pelit pelattiin ja lähdimme kotio. Olimme turnauksen kolmansia.