MesTo - JyLe

Linnainmaan koulu

Jylen B-tytöt A:n turnauksessa Tampereella - nousu E-pooliin

Lauantaina matkustimme Tampereelle A-tyttöjen turnaukseen.

Ensimmäinen pelimme oli PeTää vastaan ja lähdimme siihen hyvällä asenteella ja eka erä voitettiinkin 25-22. Toinen erä myös lähti hyvin, ja sieltä lähti meille 25-21 erän voitto. Eli peli päättyi meille 2-0.

Toinen pelimme oli KaLea vastaan. Ensimmäisessä erässä ei oikein löytynyt enää paljoa yritystä joten hävittiin se 12-25. Toiseen erään lähdettiin paremmalla asenteella ja erä oli tosi tiukka. Voitettiin toinen erä 25-23. Kolmanteen erään fiilis oli hyvä, mutta erä kuitenkin KaLelle 8-15. Joten hävisimme pelin 2-1.

Kolmas ja viimeinen pelimme oli MesToa vastaan. Ekaan erään lähdimme hyvällä asenteella ja erä olikin tiukka. Erä kumminkin MesTolle 26-24. Toinen erä meni hyvin ja peli alkoi kulkea. Kuitenkin MesTo otti erän 25-22. Hävisimme pelin 2-0 :(.

Suurimmalta osalta peli kuitenkin sujui ja oli hauskoja hetkiä.
Turnausraportin kirjoitti Helmi ?????

Valmentajan lisäys: Olimme jälleen kerran matkassa vajaalla joukkueella kun kummatkin joukkueen liberot olivat sairastuvalla. Monipuoliset pelaajamme puolustivat todella hyvin ilman liberoa vaikka pelipaikat olivat alkuun hakusassa. Pelaamisen asenne ja joukkuehenki on erinomainen ja tytöt nousivat ylempään pooliin.