B-pojat, B-poikien 1-sarja

JyLe B1 - VanLe   2 - 0

Laihian Monitoimitalo

B1 ensimmäisessä C-poolin turnauksessa Laihialla

Pieksämäellä pelatun tasoturnauksen jälkeen B1 -joukkue suuntasi C-poolin ensimmäiseen turnaukseen Laihialle.

Ensimmäinen ottelu pelattiin kotijoukkuetta Laihian Lujaa vastaan. Jotenkin tasoturnauksessakin jo havaittu ongelma ensimmäiseen peliin keskittymisessä paistoi myös tässä ottelussa. Vaikka välillä näkykin aivan huikeita hyökkäys suorituksia, vei Laihia ottelun selkein luvuin 2-0 (25-21, 25-18).

Seuraavaan otteluun ValePan ykkös joukkuetta vastaan astelikin jo ihan erillainen joukkue. Ensimmäisen erän pojat veivätkin selkein luvuin 25 -16. Seuraava erässä tuli luokattoman paljon omia virheitä ja erä meni ValePalle 19-25. Kolmannessa erässä pojat sisuuntuivat ja alkoi näyttämään taas kuinka tätä peliä pelataan. Erä mahtavien hienojen suoritusten saattelemana JyLelle 15-7 ja koko ottelun voitto siis lukemin 2-1.

Tämä kuitenkin tarkoitti jo sitä että putoaminen D1 -poolin häämötti. Pysymiseen vadittiin voittoa Vantaan Lentopallosta (VanLe) ja apuja Laihialta niin että he voittaisivat puhtaasti VaLepan.

VanLe peli JyLen pojilta menikin odotetun kaltaisesti ja voitto saatiin väännettyä erä luvuin 25-19 ja 25-22.

Suurin pelkomme kävi kuitenkin toteen ja ValePa vei voiton Laihiasta erälukemin 2-0, joka näin varmisti sen että tie seuraavalla kieroksella vie D1 pooliin, joka pelataan Kempeleellä 9.11.

Myöhemmin illalla saatiin ilahduttava tieto, että B2 -joukkue oli voittanut oman D1 -poolin turnauksensa ja nousi näin B1:n tilalle C -pooliin. Heillä pelit pelataan Himangalla.

Joukkueessa pelasivat: Anton Mäkelä, Elias Huotari, Eetu Oksanen, Aleksi Oksanen, Niko Korhonen, Nikke Suominen ja Mikko Rintala. Otto Keinonen oli valitettavan sairastumisen vuoksi poissa kokoonpanosta. Valmentajina Sami Oksanen ja kahteen viimeiseen otteluun kaapattu Pauli Rintala.