1. Pooliturnaus 26.10. Korpilahdella
Julkaistu: 27.10.2019 00.00

1. Pooliturnaus 26.10. Korpilahdella

Lauantaina 26.10 molemmat c-tyttöjoukkueet matkasivat Korpilahdelle turnaukseen. C1 ja C2 joukkueen lisäksi turnauksessa oli mukana Korpilahden pyrintö ja Alanjärven Ankkurit. C1 tytöt aloittivat päivän Pyrintöä vastaan. Peli alkoi mainiosti erävoitolla, toisessa erässä kuitenkin suoritukset pehmentyivät ja ottelu päättyi 2-1 Pyrinnölle. Toisessa pelissä vastaan asettui treenikaverit, C2 joukkue. Molemmilla joukkueilla oli hyvä henki päällä ja C1 joukkue otti voiton keskinäisessä ottelussa. Viimeisessä pelissä C1 joukkue kohtasi Alajärven Ankkurit. Tytöt ottivat emännän paikan ottelussa ja ottivat hienon 2-0 voiton, joka oikeutti poolin toiseen sijaan ja nousuun. Hienoa!

C2 tytöt aloittivat päivänsä Alajärven Ankkureita vastaan. Pelissä harjoiteltiin yhdellä passarilla pelaamista ja tytöt sisäisti paikat nopeasti. Ensimmäisessä erässä tytöt olivat hyvin mukana, mutta toisessa erässä pitkät syöttöputket raottivat vastaanottoa. Peli päättyi Alajärven Ankkureille 2-0. Viimeisessä ottelussa vastaan tuli Pyrintö, jonka kanssa saatiin hyviä palloja aikaiseksi. Pyrintö vei pelin 2-0.

Kokonaisuudessaan C2 joukkueen peli meni eteenpäin ja C1 joukkueen kohdalla nähtiin myös parannusta edelliseen turnaukseen ja tasaisempaa suorittamista. Turnaus näytti taas kehityksenkohteet ja seuraavien viikkojen treeniohjelma on selvä! C1 joukkueen tsempparina palkittiin Krista ja työmyyränä Netta. C2 joukkueen tsempparina Elli ja työmyyränä Ella.


Seuran uusimmat