JyLen D-tytöt Lännen aluemestaruussarjan tasonmittausturnauksessa
Julkaistu: 02.10.2019 00.00

Jylen D-tytöt matkasivat 28.9. Ylihärmään d-tyttöjen Lännen alueen aluemestaruussarjan tasonmittausturnaukseen. Matkaan lähdimme pienellä,mutta iskukykyisellä seitsemän pelaajan joukkueella.

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme Laihian Lujan. Olimme välillä hyvin mukana pelissä,mutta pieni terävyys uupui ja Luja vei ottelun 2-0 (25-19,25-21)

Pelipalaveri evästauolla ja toiseen peliin Kurikan Ryhti vastaan. Pelin alku oli katastrofaalista kohellusta ja äkkiä olimme melkein 10 pistettä tappiolla. Aikalisä ja valmennus teroitti tahto tason olevan liian huono. Joukkue tekikin todellisen Ryhtiliikkeen ja erän loppu täydellistä Jylen dominointia. Erä meille 25-19. Pelihuumori löytyi ja sitä ei enää kadotettukaan koko päivänä! Toinen erä Jylen suvereenia dominointia ja erä oli ohi nopeasti 25-9!

Viimeisessä ottelussa vastaan nuori Nurmon Jymyn d- tyttöjoukkue. Tämä muutamasti Powercupinkin voittanut joukkue oli ennakkoon varmaan se vaikein vastus. Tämä kävi toteen myös kentällä,mutta me paransimme vielä edellisestä pelistä ja upean taistelun jälkeen avauserä vierasjoukkue Jylelle 31-29! Pohjalainen kotiyleisö yritti kovaäänisesti kannustaa Kirmaushallin Lauantai- illassa omiaan,mutta Jylen typykät pelasivat elämänsä peliä. Mikään ei voinut estää Hurmoshallin hurmoksessa pelaavien Jylen tyttöjä ja toinen erä Jylelle 25-15. Tämä varmisti myös sen,että olimme kolmen tasolohkon paras lohkokakkonen ja nousimme kivikovaan a- pooliin. Tästä on nyt hyvä siirtyä 6- viikon treenitauolle ajamaan uutta pelisysteemiä harjoituksissa sisään.