A-poikien visiitti Laihialla laihoin tuloksin
Julkaistu: 25.11.2019 00.00

JyLen A-poikien 23.11. vierailu Laihialla päättyi laihoin tuloksin, vain yksi voitto vaikka kahta lähdettiin hakemaan.

Matka oli sinänsä pieni seikkailu. Vuokrabussistamme hukkuivat vaihteet 2,4 ja 6, mutta se ei juuri haitannut menomatkaa. Loistavan aamupalan joukkue naposteli Kyyjärven Shellillä, suosittelemme.

Itse pelit käynnistyivät kuten pitikin. Ennakkoon heikoin vastuja, isäntäjoukkue Luja/NJ ei juuri pystynyt vastaamaan JyLen iskuun. Peli 2-0 JyLelle erittäin hyvällä esityksellä ja rennolla fiiliksillä. Toiseen peliin lähdettiin haastamaan PuWoa. Ensimmäinen erä kulki tasatahtiin tilanteeseen 9-9, sitten yksi syöttöputki ja tilanne olikin 9-16. Lopussa päästiin vielä kiristämään tilanteeseen 22-23, mutta ihan ei riittänyt. Erä PuWolle 22-25. Toisessa erässä päätettiin ottaa voitto, mutta toisin kävi. PuWo lähti alusta pitäen viemään pisteen pari enemmän, kuitaten lopulta erän hyvin selvästi 15-25. Viimeinen ottelu oli ratkaiseva, se tiedettiin. PuWo oli jo taistellut 3 erää PuMaa vastaan vieden 3. erän äärimmäisen niukasti. PuMa oli Laihialla hyvä, parempi kuin aiemmin. Vielä kun siltä tuntui onnistuvan kaikki ja JyLe sortui omiin virheisiin meni 1. erä vähän turhankin selkeästi alkushokin 1-8 tilanteen jälkeen PuMalle 18-25. Toinen erä käynnistyi paremmin, sitä johdettiinkin jo mukavan tuntuisesti 16-12. Mutta sitten alettiin tekemään itse virheitä, joita vastustaja ei tehnyt. Niin se vaan kääntyi tappioon 24-26, vaikka erävoittokin oli jo omissa käsissä kun puristettiin tilanteeseen 24-24. Viimeisessä erässä alkoi jo väsymys ja vammat karsimaan pelisuorituksia. Tappio tuli ja poolin 3. tila. Huonoille ei tällä kertaa hävitty, mutta kyllähän me kahta voittoa lähdettiin hakemaan.

Ei auta kuin lähteä jatkamaan harjoituksia. Tällä kertaa kaikkien A-poikien Arttu, Juho, Kaapo, Nooa, Pyry, Rasse ja Taqin lisäksi vahvistuksina olivat Nikke, Otto ja Elias. Reissun kuljettajan tehtäviä ja vähän muutakin hoiti 2 x Pasi.

Kotiin päästiin vaikka välillä vuokrabussimme vaihteistosta löytyi vain 5. vaihde. Hyvin mielin turvallisesti kotiin ja sunnuntain kotipeliin M1 miesten kokoonpanoon vaikka pieniä vaivoja melkein joka ukolla.