Naisten 1-joukkue, N1

Kuortaneen urheiluopisto - JyLe   2 - 3

Kuortane halli

Taisteluvoitto Kuortaneesta

Jylen tuplaviikonloppu vieraissa päättyi Jylen taisteluvoittoon Kuortaneesta 3-2 (14-25, 25-18, 25-23, 21-25, 15-11)

Peli ei startannut Jylen kannalta kovin mallikkaasti vastaanoton takkuillessa ja hyökkäysratkaisujen jäädessä pehmeiksi. Nuori Kuortaneen joukkue käytti tilaisuudet hyväkseen ja juhli pahoilla syötöillä ja kovilla hyökkäyksillä.

Toiseen erään Jylen kenttäpuolelle saapui täysin eri joukkue vastaanoton ja hyökkäystehojen parantuessa. Seuraavat erät molemmat joukkueet taistelivat tasaisesti ja ottivat pelin haltuunsa vuoronperään. Voitto kuitenkin kääntyi viidennessä erässä hyvin taistelleelle Jylen naisille ja näin kaksi pistettä kotiin! Joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin 19 pistettä tehtaillut Tuuli Kukkonen. Jylettären tittelin itselleen ansaitsi Ella Kotonen, joka tuli rohkeati vaihdosta syöttäen ja puolustaen hyvin.

Viikonlopun 10 erää näyttivät näyttivät monia positiivisia asioita joukkueen pelistä juuri alkanutta kautta ajatellen. Ensi viikolla pelikuntoa testaataan taas kun vuorossa on tuplaviikonloppu kotisalissa Viitaniemessä!

Kuortanevoiton myötä etenimme myös Suomen Cupissa seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Oulun Kisko!