Naisten 1-joukkue, N1

RaIsku - JyLe N1   2 - 3

Kaukajärven vapaa-aikatalo

Kauden avauksesta voitto

Tänään pelattiin kauden ensimmäinen ottelu ja vastassa oli Rantaperkiön Isku. Kaikilla oli hyvin odottavaiset, mutta jännittyneet fiilikset kauden ensimmäisestä ottelusta. Ottelu meille lukemin 2-3 (25-16, 20-25, 25-21, 19-25, 12-15).

Ensimmäiseen erään lähdettiin kokoonpanolla Melissa passarina, Milla liberona, Jenna ja Tuuli yleispelaajina, Iida ja Siiri keskitorjujina ja Tiina hakkurina. Ensimmäisessä erässä jännitystä oli havaittavissa, eikä peli lähtenyt aivan toivotulla tavalla käyntiin. Isku taas sai oman pelinsä toimimaan alusta saakka ja ensimmäinen erä menikin Iskulle 25-16.

Toiseen erään vaihdettiin passariksi Veda, muuten lähdimme samalla kokoonpanolla. Toisessa erässä aloimme löytää omaa hyvää tekemistämme. Vaikka vastaanottomme ei ollutkaan priimaa, saimme rakennettua loistavia roskapasseja, joista pääsimme hyökkäämään. Toinen erä 20-25 meille.

Kolmas erä lähti meidän osalta käyntiin oikein hyvin. Isku kuitenkin taisteli hienoilla puolustuksillaan palloja peliin ja saivat aikaan vahvoja hyökkäyksiä, joihin meidän puolustus ei tässä erässä riittänyt. Isku menikin johtoon ja erä 25-21 Iskulle.

Neljänteen erään vaihdettiin hakkuriksi Veera. Tässä erässä saimme oman pelin uudestaan toimimaan ja saimme puolustuspelaamistamme parannettua. Isku jatkoi vahvaa puolustus- ja hyökkäyspelaamistaan, joten ajoittain oli pitkiäkin palloralleja. Erä kuitenkin meille 19-25.

Ottelua lähdettiin ratkaisemaan viidenteen erään. Kentälle lähti sama seitsikko kuin neljännessäkin erässä. Tämä erä oli tasaista vääntöä, mutta saimme pari hyvää pisteputkea ratkaisevissa kohdissa ja erä meille 12-15.

Ottelun parhaina palkittiin Iskulta Vilja Juvonen ja Jyleltä Veda Mansikkaviita. Veda onnistui vastaanoton vaikeuksista huolimatta pyörittämään peliä oikein hyvin ja sai aikaan loistavia hyökkäyspaikkoja.

Jyletär oli tänään Veera Raveala, joka tuli neljännessä erässä hakkurin paikalle ja pelasi rohkeasti ja toi lisää virtaa Jylen kentälle.