Naisten 1-joukkue, N1

JyLe - Turun Toverit  3 - 0

Viitaniemi Gradia D-sali

Voitto LP TuTosta

Tänään Jylettäret kohtasivat Turun Toverit Viitaniemessä ja veivät ottelun puhtaasti 3-0 (25-21, 25-23, 25-11). Peli oli alusta lähtien vapautunutta ja rentoa, ja oma peli saatiin hyvin rullaamaan. Vaikeistakin paikoista onnistuttiin tekemään rohkeita ratkaisuja ja etenkin akseli Honkonen-Vehmanen toimi loistokkaasti. Meppu pyörittikin peliä sen verran ansiokkaasti, että vei parhaan pelaajan tittelin. Vastustajalta parhaana palkittiin libero Iina Pulkka.

Tämän viikon harjoituksissa tehdyt asiat näkyivät myös pelissä ja kentälle saatiin bosslady asennetta sekä hyvää fiilistä! Ensimmäisessä ja toisessa erässä Jyle ylläpiti hyvää henkeä ja tekemistä vaikeissakin paikoissa, vaikka vastustaja kirikin Jylen johtoa hyvin kiinni. Kolmas erä oli Jyleltä vahvaa tekemistä ja sinetöi pelin 25-11. Erityisesti keskihyökkäys toimi läpi pelin mainiosti; Iida ja Siiri saivat pommittaa palloa kenttään kovalla kädellä.

Jylettäreksi tänään valittiin Siiri, jolta nähtiin hyvää tekemistä niin hyökkäyksessä, puolustuksessa kuin syöttöruudussakin.

Huomenna jatketaan samalla asenteella, kun Jylettäret matkaavat Vaasaan ja kohtaavat Kiiston klo 16:00!

Kuva: Ile Salminen