Naisten 1-joukkue, N1

Oulun Kisko - JyLe   3 - 1

Oulun Urheilutalo

Pisteet Ouluun

JyLen naiset matkasivat tänään Ouluun kohtaamaan Oulun Kiskon toista kertaa tällä kaudella. Ouluun saavuttiin 14.30 ja pallo lyötiin ilmaan klo 16. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä Jylen pienessä komennossa ja erä tulikin meille 26-24. Toiseen erää Kisko oli koonnut rivinsä ja lukenut Jylen taktiikkakirjaa huolellisesti. Vastustajan kova syöttö sekoitti JyLen pelin sekä hyökkääjiä tuntui olevan vastassa joka paikassa, kivikova paritorjunta. Kisko otti toisen erään nimiinsä 25-19. Kolmas erä, niin kuin myös neljäs erä olivat toisintoa toisesta erästä ja koko peli Kiskolle lopulta 3-1. Tällä kertaa matkasta puuttuivat molemmat liberot, mutta Saara nappasi liberon paikan innoikaimpana ja pelasi koko ottelun kunniakkaasti syöksyillen pallojen alle kuin vanha tekijä. Piippo nappasi itselleen myös hyökkäyspisteen upealla sukelluksella, jonka seurauksena pallo päätyi Kiskon kenttään. Saara sai ansaitusti Jylettären tittelin.