Esittely
Ottelutilastot
JyLe - Pihtiputaan Ploki
20-21 - Naisten 1-joukkue - N1
Klo 18:30 Gradia D Viitaniemi
20
Tam

Vuoden ensimmäinen peli pelataan keskiviikkona


Vihdoin päästään taas pelaamaan!

Keskiviikkona ilman yleisöä pelattavaan otteluun vastustajaksi saapuu Ploki Pihtiputaalta. Pelitauon aikana Jylettäret ovat päässeet onneksi harjoittelemaan normaalisti ja joukkue onkin treenannut hyvällä motivaatiolla. Joukkue odottaakin innolla tulevaa peliä, jossa ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella pääsemme mittaamaan tasoa.

Vaikka ottelu pelataan ilman yleisöä, on se mahdollista katsoa livestreamista ja samalla tukea joukkuetta! Näin pääset seuraamaan ottelua:

1. Maksa ottelu- tai kausikorttimaksu osoitteessa https://www.jyvaslentis.fi/…/naisten-edustusjoukkueen… ja täytä tarvittavat tiedot.

2. Etsi Facebookista ryhmä "JyLe N1 otteluiden livestriimaukset" ja pyydä ryhmään liittymistä. Ryhmä löytyy myös linkistä https://www.facebook.com/groups/384196492728146/?ref=share. Tarvitset katseluun Facebook- profiilin.

3. Liittymisesi hyväksytään, kun maksu on suoritettu. Tieto maksusta välittyy heti onnistuneen maksusuorituksen jälkeen. Suorita maksu viimeistään 15 min ennen ottelun alkua. Näin varmistetaan, että hyväksyntä ryhmään ehditään tekemään ennnen ottelua.

4. Ottelu striimataan livenä ryhmään ja lähetys alkaa noin klo 18. Sitä voi seurata Facebook-sovelluksen tai internet-selaimen välityksellä. Ottelu on nähtävillä myös jälkikäteen.

Vuoden ensimmäisestä pelistä voitto


Vuoden ensimmäinen peli Pihtiputaan Plokia vastaan kääntyi JyLen naisten eduksi 3-2 (25-18, 21-25, 21-25, 25-16, 15-11).

Keskiviikkoillan arkipeli pelattiin ilman yleisöä pitkän pelitauon jälkeen. Pelaamattomuus ja arki-ilta näkyivät ensimmäisten erien suorituksissa, mutta peli-ilme sekä oman pelin taso paranivat pelin loppua kohden. Jylen parhaana palkittiin etenkin puolustuspelaamisessa loistanut Jenna Laaksonen, Plokin parhaaksi pelaajaksi valittiin tehokkaasti hyökännyt Sinitta Mennala. Tämän pelin Jylettäriksi valikoitui parivaljakko Liina ja Emmi, jotka monitoiminaisina hoitivat niin pistetauluja, äänentoistoa kuin kuulutustakin onnistuneesti!

Kuva: Antti Saarimaa

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 2
(25 - 18) (21 - 25) (21 - 25) (25 - 16) (15 - 11)
Pihtiputaan Ploki
Lisää uutisia
Naisten 1-joukkue
«  Huhtikuu   »
Kategoriat