Jenna jatkaa!
Julkaistu: 04.05.2020 00.00

Jenna jatkaa!

Myös viime kauden kolmanneksi tehokkain Jyletär, yli 10 pistettä pelissä tehnyt Jenna Laaksonen jatkaa JyLe-paidassa ensi kaudella. Jennan luotettava vastaanottopeli ja monipuoliset hyökkäysratkaisut tulivat jo viime kaudella tutuiksi ja JyLe-fanien saavat nauttia niistä myös jatkossa.


Jennan ajatuksia tulevasta kaudesta: "Odotan tulevaa kautta innolla ja luottavaisin mielin, vaikka viime kausi olikin haastava. On hienoa, että valmennusryhmä on jo valmis ja olemme jo valmistautumassa tulevaan kauteen. Koen, että minulla on JyLessä hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja meillä yhdessä joukkueena mahtavien tyttöjen kanssa."


Tupun mietteet Jennasta: "Jennan valmius hyökätä paikasta kuin paikasta ja kyky ohittaa torjunta tai hyödyntää vastustajan torjunnan käsiä ovat erinomaisia ominaisuuksia. Erityisesti keskittymisen ja itseluottamuksen kautta tavoitellaan Jennan kanssa jälleen uutta kehitysaskelta tulevalla kaudella. Jenna pystyy pelaamaan hyvätasoista peliä, ja tulee varmasti olemaan joukkueelle tärkeä pelaaja."



#jylettäret #jyleperhe

Seuran uusimmat