Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja 2020-2021

JyLe - LiVo  3 - 0

Gradia Viitaniemi D-sali

JyLe-miehille murskavoitto LiVosta

JyLe-miehet ottivat selvän 3-0 -voiton Liperi Volleysta. Erät JyLelle 25-14, 25-11, 25-15.

Peli alkoi sekavasti ja tasaisesti, mutta 7-7 -tilanteessa JyLe löysi pelinsä hyvien syöttöjen avulla ja voitti erän 25-14. Toinen erä jatkui siitä, mihin ensimmäinen erä jäi, ja JyLe-miehet menivät menojaan ja voittivat erän 25-11.

Kolmannessa erässä JyLen suurin johto oli 13 pistettä ja pienen LiVon loppukirin jälkeen erä päättyi JyLelle 25-15.

JyLen parhaana palkittiin passari Elias Huotari, joka hyvän passipelin lisäksi esiintyi vahvasti syöttöruudussa. Kaikki 14 pelaajaa saivat peliaikaa ja esityivät positiivisesti. Livon parhaaksi valittiin Waltteri Kainulainen. Parhaan pelaajien palkinnot tarjosi Foodin.

Kuva: Antti Saarimaa