Miesten edustusjoukkue nuorella miehistöllä 2-sarjaan
Julkaistu: 09.10.2020 00.00

Miesten edustusjoukkue nuorella miehistöllä 2-sarjaan

JyLe-miehet jatkavat 2-sarjassa nuorella miehistöllä

JyväsLentiksen miesten edustusjoukkue jatkaa viime vuoden tapaan 2-sarjassa. Joukkue koostuu pääosin omista kasvateista, jotka ovat vielä juniori-ikäisiä. Joukkueen keski-ikä on himpun yli 18 vuotta, nuorimpien pelaajien ollessa 16-vuotiaita ja vanhimpien 24-vuotiaita. Kokoonpanossa on JyLessä juniorimenestystä keränneitä pelaajia, joilla on mm. C-poikien SM-hopeaa ja B-poikien 7. sija vuodelta 2019 ja kesken jääneltä viime kaudelta SM-finaalipaikat sekä B- että C-pojissa.

Tällä kaudella joukkue on sijoitettu kolmelohkoisen sarjan itä-pohjoislohkoon. Samalla lohkossa ovat Oulun Kisko, Vilppulan Tähti, Virtain Veikot, Nilsiän Nujakka, Outokummun Karpaasit ja Liperi Volley. Näistä Vilppula ja Virrat ovat JyLen tapaan nuorista pelaajista koostuvia joukkueita ja puolestaan Oulu, Nilsiä, Outokumpu ja Liperi ovat selkeästi kokeneita joukkueita.

JyLe-passareina jatkavat viime vuoden tapaan 17-vuotiaat Elias Huotari ja Eetu Oksanen. Yleispelaajina ja hakkurina kentällä hääräävät viime kaudelta tutut Otto Keinonen, Nooa Koskinen, Juho Leivoaro, Aleksi Oksanen ja Pyry Puronaho. Uusina laitureina joukkueeseen liittyvät omat kasvatit Viljami Jauhiainen ja Miro Mård sekä ViLePasta tullut Niko Lehtosalo. Keskellä jatkavat Veeti Hartikainen, Kaapo Remes, Mikko Rintala sekä Vili Tinakari ja uutena keskipelaajan joukkoon on noussut Niko Korhonen. Liberona jatkaa Niko Hirvonen ja jo viime kaudella yhden pelin verran debytoinut Nikke Suominen.

Valmennuskolmikko Juhana Autio, Mikko Häyrinen ja Pasi Koskinen ovat tyytyväisiä nuoren joukkueen harjoitusintoon ja työmoraaliin. "Kehitystä tapahtuu koko ajan ja yksittäiset pelaajat tulevat varmasti ottamaan kauden aikana isoja harppauksia sekä pelillisesti että fyysisesti. Laaja rinki antaa mahdollisuudet monenlaisiin kokoonpanoihin ja vaihtoehtoja peluuttamiseen löytyy."

JyLe-miesten kausi alkaa kotipelillä Outokummun Karpaaseja vastaan sunnuntaina 11.10. klo 15.30 Gradia Viitaniemen D-salissa.

Koko otteluohjelma löytyy osoitteesta: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=28852

Seuran uusimmat