Esittely
Ottelutilastot
Nurmon Jymy, Krive ja Laihlu - JyLe Karpaasit - Salamat
20-21 - D-pojat (2008-09) - D-pojat tiikerisarja
Klo 11:00 Nurmon ylä-aste
31
Lok

D-pojat kahden joukkueen voimin Nurmoon!


Kausi on jo hyvässä vauhdissa ja viikonloppuna häämöttääkin ensimmäinen D-poikien turnaus. Intoa joukkueelta löytyy paljon ja harjoitellakin ollaan onneksi voitu. Pojat pääsevät näkemään, kuinka Pohjanmaalaiset ottavat meidät vastaan ja ollaanko kehityksessä jäljessä vai edellä. Kaikin puolin luvassa on siis jännittävä ja vauhdikas viikonloppu. Katsojia ei kuitenkaan tällä kertaa voi mukaan lähteä, joten toivotaan, että tulospalvelut pelaavat hyvin. JyLen D-pojat kiittää kaikkia kannattajia jo etukäteen ja lähtee taistelemaan voitoista kahden joukkueen voimin! #JyLeperhe

Ensimmäinen Pohjanmaan reissu


Otteluraporttia,

JyLen D-pojat kävivät vierailemassa Nurmossa ja saatiinkin näin poikien pelikausi avattua.
Päivä alkoi 7.30 lähdöllä ja pitkän matkan jälkeen täytyi ruveta valmistautumaan tuleviin peleihin. Karpaasit joukkue nappasi kolme komeaa voittoa ja Salamatkin kaivoivat muutaman erän vastustajilta. Päivän saldo siis kokonaisuudessaan hyvä ja tottakai matkaan kuului myös yhteinen ruokailu pelien jälkeen! Nyt on siis tasonmittausturnaukset pelattu ja seuraavaksi odotetaan innolla tulevia kohtaamisia, joissa päästään varmasti tapaamaan paljon kovatasoisia joukkueita.

Seuraavina viikkoina harjoittelussa panostetaankin sitten perusasioihin, kuten vastaanottoon ja passin tarkkuuteen. Isoksi osaksi nousee myös varmasti kentällä liikkumisen harjoitteleminen ja tähän liittyen niin sanotun pelisilmän kehittyminen.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
D-pojat (2008-09)
«  Kesäkuu   »