Miehet 2-sarja, Miesten 2-sarja

JyLe - Isku-Veikot  0 - 3

Gradia Viitaniemi D-sali

Isku-Veikot kävi pisteet ja lohkon toisen sijan

Jatkosarjan viimeisessä ottelussa vastassa oli Isku-Veikot Valkeakoskelta. Panoksena ottelussa oli lohkon toinen sija.

Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä. Omia virheitä tuli kuitenkin liikaa ja lopulta erä hävittiin jatkopalloilla 26-28. Toisessa erässä Isku-Veikot repäisivät eron erän jo alkuvaiheissa ja pitivät sen loppuun asti. Erä näin vieraille 18-25.

Kolmanteen erään tulimme paremmalla energialla, mutta se loppui pahasti kesken ja Isku-Veikot veivät myös kolmannen erän lukemin 15-25, sekä samalla ottelun 0-3 ja lohkon toisen paikan itselleen.

Omia virheitä ja huolimattomuuksia tuli liikaa ja emme saaneet omaa peliä rullaamaan totutusti oikein missään vaiheessa. Myös koronasta aiheutuvat muutokset ja epävarmuudet saattoivat näkyä taustalla. Tästä jatkamme pudotuspeleihin paremmin valmistautuneina.

JyLen parhaana palkittiin edellä olevan raportin kirjaillut Niko Hirvonen ja Isku-Veikkojen Sakari Liehu. Palkinnoiksi parhaat saivat Foodinin maukkaita tuotteita!

Jatkosarja on siis paketissa ja tuloksena lohkon kolmas sija. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna pudotuspeleissä. Luvassa kaksi peliä ja mahdollinen kultainen erä.