Miehet 2-sarja, Miesten 2-sarja

JyLe - PuijoVolley  3 - 1

Gradia Viitaniemi D-sali

JyLe-miehille avausvoitto PuWosta

Tänään pelattiin Viitaniemen kotiluolassa PuijoWolleyta vastaan. Pelistä 3-1-taisteluvoitto (25-21, 21-25, 25-18, 30-28).

Ensimmäinen erä oli vastustajalle vielä lämpeämistä, kun JyLe sai jo alusta hyvän kaulan ja PuWo kaatui omiin virheisiinsä. Näin siis ensimmäinen erä, pienestä lopun notkahduksesta huolimatta, JyLelle.

Toisessa erässä roolit kääntyivät, kun PuWo aloitti erän vahvasti jopa tilanteeseen 1-6. Aikalisän herättelyn jälkeen JyLe hyppäsi takaisin peliin mukaan ja nousi lähes vastustajan rinnalle. Erä kuitenkin PuWon nimiin.

Pitkän erätauon jälkeen JyLe sai taas omasta, rennosta, pelistään kiinni ja pelasin vahvan erän voittaen selvästi 25-18.

Neljäs ja viimeinen erä alkoi tasaisesti JyLen pienessä etumatkassa. Erä jatkui lähes samanlaisena loppuun asti, kun JyLe taisteli kuudennen ottelupallon itselleen, voittaen 30-28. Näin peli siis JyLelle.

Huomenna bussin nokka suuntaa kohti Kuopiota, kun lähdetään hakemaan toista otteluvoittoa PuWosta.

Raportin kirjaili JyLen parhaana palkittu Otto Keinonen (16/+11). PuWon parhaana palkittiin libero Eevertti Nyyssönen. Parhaat palkittiin Foodinin herkullisilla tuotteilla.

Toinen peli käyntiin sunnuntaina Kuopiossa klo 16.00.