PuijoVolley - JyLe   3 - 1

Neulamäen koulu, Kuopio

2-sarjakausi pakettiin, Puijo jatkaa

Tänään matkasimme Kuopioon pelaamaan PuijoWolleyta vastaan. Aamulla pidimme herättelytreenit Jyväskylässä ja lähdimme lounaan kautta kohti Kuopiota.

Hyvistä alkulämmittelyistä huolimatta PuWo oli ensimmäisessä erässä selvästi parempi pistein 25-16.

Toisen erän alku oli jo paljon tasaisempaa molempien joukkueiden onnistuessa suorituksissaan. Erän puolivälissä saimme kerättyä eroa PuWoon ja johdimme parhaimmillaan 15-22, mutta PuWon tehokkaan syöttövuoron jälkeen hävisimme erän 25-22.

Kolmannen erän alku mentiin melko tasaisessa tilanteessa, mutta pikkuhiljaa saimme kammettua eroa vastustajaan ja johdimme 13-18, loppuerästä PuWo sai meitä vielä muutamalla pisteellä kiinni mutta saimme taisteltua erästä 23-25 voiton.

Neljäs erä alkoi meidän johdolla, mutta alun 4-5 johtotilanteen jälkeen emme enää päässeet vastustajan ohi pisteissä ja hävisimme erän 25-20.

Koska voitimme lauantaina PuWon Jyväskylässä, oli voitot tässä vaiheessa 1-1, joten seuraavana vuorossa oli kultainen erä, jossa ratkaistaan kumpi jatkaa pelejä ja kumpi lähtee kesälomalle.

Kultainen erä alkoi meidän kannaltamme surkeasti, ja PuWo siirtyi nopeasti 9-2 johtoon kahdesta käytetystä aikalisästä huolimatta. PuWo oli koko erän ajan parempi ja voitti erän 25-14.

Kotimatkalla kävimme mäkkärissä hukuttamassa pettymyksen ruokaan.

Raportin kirjaili tehot 13/+13 keskeltä tehnyt Oskari Marjakoski. Otto Keinonen jatkoi myös tehokkaita otteita ja teki tehot 19/+12.

2-sarjakausi on siis paketissa ja loppusijoitukseksi tuli sarjan 10. sija. 17 nuorta miestä pelasi kauden aikana JyLe-miesten riveissä, heistä 5 pelasi kauden aikana ensimmäiset pelinsä miesten peleissä.

Junnupelit sen sijaan jatkuvat, B-poikien finaalit pelataan 23.-24.4. ja A-poikien 30.4.-1.5. C-poikien hopean jatkoksi lähdetään metsästämään lisää jalometalia💪