16
LOK
15.00
A-pojat , A-pojat

Kyyjärven Kyky - JyLe   

Kyyjärven liikuntahalli

A-poikien kausi käyntiin Kyyjärvellä, matka jatkuu A-pooliin

PuWoa vastaan ekan erän pienen paniikin ja häsellyksen jälkeen toinen ja kolmas erä hyvää taistelua. Jymyä vastaan oltiin heti pelin alkuun tosi vahvoilla ja saatin hyvä kaula ekaan erään. Toisessa erässä oli tiukempaa, mutta ekan erän meininki jatkui. KyKyä vastaan molemmissa erissä pelattiin vähän liian rennosti ja lepsuttiin vastaanotossa ja hyökkäämisessä, onneksi Otto tuli toinen erän loppuun pelastamaan tilanteen.

Vastaanotto oli kunnossa lähes koko turnauksen ajan. Passia haettiin PuWo-pelin eka erä, mutta Osku hoisi loistavasti turnauksen. Hyökkäyksessä onnistuttiin hyvin järjen käytöllä ja kovalla asenteella, varsinkin tuuletukset toivat hyvää meininkiä. Syöttö oli jokaisella tosi perushyvä. Ei paljoo virheitä tullut putkeen. Kokonaisuudessa PuWo-pelin eka erää lukuunottamatta hyvä meininki ja hauskaa oli.

Tulokset:
JyLe-PuWo 1-2
JyLe-Nurmo 2-0
JyLe-KyKy 2-0
Toinen sija turnauksessa ja tie vie 6.11. pelattavaan A-pooliturnaukseen, missä vastaan asettuvat Viesti, KempeLe ja PuWo.

Kokoonpano tänään: Oskari, Matias, NikoL, Otto, Miro, NikoK, Lauri, Patrik ja Timothy. Eli 4 A-ikäistä, 2 B-ikäistä ja 3 C-ikäistä, valmennuksesta vastasi Janne ja huollosta MikkoR.

Raportin kirjoittaja: valmennuksen turnauksen parhaaksi pelaajaksi valitsema Niko Korhonen.