6
MAR
12.30
A-pojat , A-pojat

KempeLe - JyLe   

Pohjantien koulu, Kuopio

A-pojille voitto A-poolista

Tänään pelasimme A-poikien A-pooliturnauksen Kuopiossa, jossa vastaan asettui PuijoWolley ja Kempeleen Lentopallo. PuWoa vastaan pelimme oli tasaisen hyvää lukuun ottamatta toisen erän lopun sulamista. Oma peli pysyi hyvin kasassa Kaapon loukkaantumisesta huolimatta. Peli kotiin 2-1, eräpistein 25-21, 23-25, 25-17.

KempeLettä vastaan kaksi ensimmäistä erää oli omaa hyvää peliä, kunnes kolmannessa erässä pelin tempo laski turnausvoiton varmistuttua ja omalla puolella kävi totaalinen jäätyminen, kun vastustaja jatkoi pelaamista. Peli kuitenkin meille 2-1, eräpistein 25-20, 25-20, 21-25.

Valmennus valitsi JyLen parhaaksi hakkurina turnausten aloittaneen ja keskitorjujaksi siirtyneen Niko Lehtosalo, jonka kynästä edeltävä raportti irtosi. Jobinpostina turnauksesta tuli Kaapon nilkkavamma, josta paranemiseen meneekin jonkin aikaa. Muu joukkue pystyi kuitenkin käsittelemään loukkaantumisen hyvin ja sopeutumaan kokoonpanon muutokseen niin, että pelin taso säilyi.

Tuloksena siis A-poolin voitto, KempeLeen ottaessa toisen sijan ja PuWon jäädessä kolmanneksi. Pelit jatkuvat 27.11. A-poolissa ja vastaan asettuvat KempeLe ja B-poolista nousevat VaLePa ja Lempo.

Turnauksen tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?tur...

???? Sanni Linna

#jyleperhe