A-pojat , A-pojat

JyLe - Kempeleen Lentopallo

Huhtasuon yhtenäiskoulu

A-pojat SM-finaaleihin!

Ensimmäinen peli pelattiin tänään Loimaan Jankkoa vastaan. Pelattiin hyvää rentoa peliä alkukankeuden jälkeen ja tuloksena oli selkeä voitto 2-0 (25-18, 25-12).

Toinen peli oli OsVaa vastaan ja pelin ensimmäinen erä lähti hieman takkuilen käyntiin, mutta erän lopussa otettiin pieni etumatka ja erästä 25-21 -voitto. Toinen erä oli paljon rennompaa peliä ja saatiin oma peli rullaamaan. Erä meille 25-16 ja pelistä 2-0 -voitto sekä finaalipaikka takataskuun!

Kolmanteen peliin KempeLettä vastaan lähdettiin hyvällä fiiliksellä, koska finaalipaikka oli jo varmistettu. Ensimmäinen erä oli tasaista kamppailua, mutta meidän lopun huipputorjuntavaihdot toivat lisää intoa pelaamiseen ja erästä 25-23 -voitto. Toisessa erässä oltiin huonoja ja tehtiin huonosti viimeistelyt, erästä 21-25 -häviö. Kolmas erä jatkui samalla kaavalla ja se hävittiin 9-15. Näin peli KempeLeelle 2-1.

Kokonaisuutena turnaus oli meiltä hyvä ja tästä on hyvä jatkaa kohti SM-finaaleita! Toisen finaalipaikan nappasi Oulunsalon Vasama.

Näin turnauksesta raportoi valmennuksen turnauksen parhaaksi valitsema Otto Keinonen, joka pumppasi henkeä joukkueeseen, puolusti ja vastaanotti laadukkaasti!

Erityismaininnan turnausvalmennuksesta ansaitsee Pauli Rintala, joka hoisi homman erinomaisesti aamulla tehdyn pikahälytyksen jälkeen👍

SM-finaalit pelataan 30.4.-1.5. Turnausta on haettu Jyväskylään, joten katsotaan nähdäänkö finaalit vappuna Jyväskylässä!