Turnausvoitto kauden ekasta turnauksesta!
Julkaistu: 11.10.2021 09.52

B-tytöt matkasivat Kurikkaan kauden ensimmäiseen turnaukseen. Tasoturnauksessa vastaan asettuivat Laihian luja lilat, Kauhajoen karhu ja Kurikan ryhti. Päivä alkoi Laihian lujaa vastaan. Ensimmäinen erä eteni jylen tahdissa ja ensimmäinen erä päättyi 25-10 jylelle. Toisessa erässä omat virheet antoivat vastustajalle mahdollisuuden tulla peliin mukaan ja erä kääntyi laihialle 25-20. Kolmanteen erään lähdettiin täysillä ja voitto otettiin kotiin 15-10. Toiseen peliin vastaan asettui Kurikan ryhti. Peli oli meidän hallussa ja tavoitteena oli vähentää omia virheitä reilusti. Erävoitot tulivat 25-11 ja 25-14 ja näin peli meille 2-0. Viimeiseen peliin tuli vastaan Kauhajoen karhu. Ennakkoon tämä oli kovin peli ja tavoitteena olikin pelata parasta peliä, mitä osaamme. Pelissä nähtiin parasta peliä, mitä näiltä tytöiltä on nähty ja se enteilee hyviä pelejä seuraavissa turnauksissa. Viimeinen peli voitettiin (25-21, 25-15). Näin saimme plakkariin turnausvoiton. Hienoa tytöt! Tästä on hyvä jatkaa kautta ja tästä saatiin hyvä buusti seuraavien viikkojen treeneihin. Joukkue palkitsee aina jokaisen turnauksen jälkeen pelaajan, joka on omalla esimerkillään johtanut joukkuetta parempiin suorituksiin. Tytöt päättivät palkita koko joukkueen! Jokainen omalla panoksellaan edisti joukkueen toimintaa.