D-pojat (2009-2010), D-aluesarja 6 vs 6

JyLe Tornadot - NJ/LaihLu

Nurmohalli

Jyle Tornadot hopealle Nurmon lopputurnauksessa

Tornadot matkustivat lauantaina 23.4. Nurmoon pelaamaan D-junioreiden 6v6 -sarjassa sijoista 1-6. Alkukohkossa vastaan asettui Laihian Luja ja kotijoukkue Nurmon Jymy. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Laihia ja pelistä tulikin todella tiukka, mutta onnistuimme hienosti voittamaan ottelun 1-2. Erät päättyivät lukemin 30-28, 23-25 ja 13-15. Alkulohkon toinen ottelu koko sarjan mestaria NJ:tä vastaan päättyi 2-0 tappioon. NJ oli selkeästi parempi joukkue, mutta Tornadot yrittivät silti parhaansa ja taistelivat jokaisen pallon voitosta. Alkulohkosta siis toinen sija ja välierässä vastaan tuli AK.

AK:ta vastaan ensimmäinen erä oli todella hyvää peliä, ja erä voitettiinkin lukemin 16-25. Toisessa erässä AK sai kuitenkin hyökkäyspelin kuntoon, ja he voittivat erän lukemin 25-14. Kolmannen erän alku jatkui siitä, mihin toinen erä jäi ja AK meinasi jo karata selkeään voittoon. Lopussa kuitenkin Tornadot sai hyvän kirin päälle, mutta se ei ihan riittänyt, ja AK eteni finaaliin voittaen erän 15-13.

Tornadoilla oli siis seuraavaksi edessä pronssiottelu, jossa vastaan tuli Kokkolan Tiikerit. Ensimmäisessä erässä ei oltu vielä toivuttu välierätappiosta, joten erä meni Tiikereille lukemin 25-20. Toiseen erään kuitenkin saatiin hyvä tsemppi päälle, ja pitkän taistelun jälkeen erä päättyi Tornadojen 23-25 voittoon. Kolmannessa erässä pelatiin kauden parasta peliä, ja erä päättyi Tornadojen 7-15 voittoon. Tuloksena siis päivästä oli sekasarjan pronssimitali ja poikien sarjan hopeamitali.