Naiset 2-sarja, N2

JyLe - Wänäri Cowboys N2  2 - 3

Viitaniemi B

Niukka 3-2 tappio sunnuntain pelistä!

Sunnuntain kotipelissä vastassamme oli Wänäri Cowboys. Alla oli hyvä treeniviikko ja pelistä lähdettiin metsästämään sitä ensimmäistä voittoa.

Kahdessa ensimmäisessä erässä olimme koko ajan hyvin pelissä mukana ja peli eteni tasaisesti. Molempien erien lopussa tapahtui kuitenkin pieni notkahdus, jonka seurauksena erät vastustajalle lukemin 21-25 ja 18-25.

Pitkän erätauko teki tehtävänsä ja kolmanteen erään lähdettiin uudella asenteella. Hyökkäyksiin löydettiin lisää vaihtoehtoja ja erä siirtyi meidän hallintaan. Erä meille hienosti 25-19. Neljännessä erässä jatkettiin siitä mihin edellisessä jäätiin ja erävoitto meille 25-13. Samalla napattiin myös se ensimmäinen sarjapiste????!

Viides erä oli meiltä hyvää peliä, mutta tällä kertaa vastustaja oli parempi ja vei erän 11-15 ja näin ollen ottelu vastustajalle 2-3. Kokonaisuudessaan peli oli ehdottomasti tämän joukkueen parasta peliä tällä kaudella ja ennen kaikkea kentällä näkyi asennetta ja hyvää fiilistä????????! Tästä on hyvä jatkaa treenejä ja hioa kuviot kuntoon tämän vuoden viimeiseen peliin!