Ajo - JyLe

Savonlinnan liikuntahalli, Heikinpohjantie 33

Savonlinnasta tiukka 3-2 tappio

27.2.2022 matkasimme Savonlinnaan Ajon vieraaksi.

Ensimmäiset kaksi erää meni meidän koneen käynnistelyssä. Ensimmäisen erän jatkopalloille venynyt vääntö kääntyi vastustajan hyväksi. Toisen erän takkuisesta alusta johtuen vastustaja pääsi meiltä karkuun. Toinen erä kuluikin takaa-ajossa, joka päättyi kotijoukkueen voittoon.

Kolmanteen erään saimme onnistuneesti nollattua edellisten erien tulokset, ja aloitimme oman pelin pelaamisen. Hyvällä taisteluasenteella nappasimme kolmannen erään nimiimme lukemin 17-25. Neljännessä erässä jatkoimme kolmannen erän käynnistämässä hurmiossa, ja tulos oli tämän mukainen. Veimme pelin viidenteen erään 14-25 lukemiin päättyneellä erävoitolla.

Viimeinen erä kääntyi kuitenkin vastustajalle, ja voitto jäi Savonlinnaan. Oman syöttöpelin kanssa oli vaikeuksia läpi ottelun, mikä käänsi lyhyen viimeisen erän vastustajan hyväksi. Pelasimme tänään kuitenkin hyvää peliä hienolla asenteella. Kotimatkalle lähdettiin sarjapiste taskussa ja varmoina siitä, että seuraavan kohtaamisen viemme me!

Lopputulokseksi Savonlinnasta 3-2 tappio.