Miehet aluesarja, Miesten aluesarja

Ploki - JyLe   1 - 2

Keltinmäen koulu

Miehille voitto ja tappio vuoden avausturnauksessa

"Vuoden 2023 ensimmäiseen turnaukseen virittäydyttiin virkistävässä ulkoilmassa salin ovien aukeutumista odotellessa. Sisällä tehokas alkulämmittely ja vastaan asettui sarjaykkönen HuKi. Ensimmäinen erä meni tasaisissa tunnelmissa, HuKin ollessa kuitenkin muutaman pisteen etumatkassa koko erän. Lopussa saimme johdon kiinni, mutta HuKi hoiti erän lopun vahvemmin ja vei erän 22-25. Toisen erän hyvän alun ja johtoaseman jälkeen henki loppui erän puolivälissä ja HuKi vei toisen erän selkeästi 13-25. Kolmanteen erään peli tasapainoittui ja erä sujui tasaisemmin. Taas kuitenkin HuKin muutaman pisteen johtoasemassa, joka pysyi loppuun asti. Kolmas erä HuKille 20-25 ja koko peli 0-3.

Toisessa pelissä vastassa oli Pihtiputaan Ploki. Paremmalla asenteella ensimmäiseen erään tullut JyLe hallitsi erää selkeästi ja hoiti erän nimiinsä 25-18. Toinen erä sujui tasaisemmin JyLen pelin tason hieman tipahdettua. Erän puolivälin jälkeen johdon ottanut Ploki piti siitä kiinni loppuun asti JyLen epäonnistuttua tarvittavan vaihteen etsinnöissä. Erä siis Plokille 25-21. Kolmanteen erään palannut positiivisempi asenne tuotti laadukkaampaa peliä ja siivitti JyLen selkeään erävoittoon 25-13. Vuoden ensimmäinen voitto saavutettiin eränumeroin 2-1.

Yleisesti peli oli kauden toistaiseksi lupaavinta, kuitenkin henkisen puolen ollessa vielä työn alla."

Näin peleistä raportoi parhaaksi valittu tehokkaasti hyökännyt ja varmasti vastaanottanut Niko Hirvonen. Kaikki pelaajat esiintyivät vuoden avauspeleissä hyvällä tasolla. Seuraavaksi B-junnut pelaavat ensi viikonloppuna B-poolissa Oulunsalossa ja sitten ovat vuorossa A-junnut!