A-pojat, A-poikien SM-sarja

JyLe - PuMa-2

Graniitti, halli 2

A-pojille kotiturnauksesta voitto ja tappio

A-pojat pelasivat kauden neljännen turnauksen D-poolissa. Päivä parhaaksi valmennus valitsi Elias Nuijan, joka hyökkäsi rohkeasti ja tehokkaasti. Elias raportoi peleistä seuraavasti:

"Ensimmäisen pelin ensimmäisessä erässä LiVoa vastaan pelasimme hyvin omaa peliämme saimme pallon tapettua ja vastaanotto kulki joten voitimme erän 25-17. Toiseen erään mentäessä keskittymisemme herpaantui ja emme saaneet palloa tapettua ja vastaanotto ei kulkenut. LiVo käytti sitä hyödykseen ja voitti erän 21-25. Viimeiseen erään mentäessä emme aluksi saaneet peliämme kulkemaan ollenkaan. Saimme kuitenkin pelimme kulkemaan rankan alun jälkeen ja kirimme pääsimme tilanteeseen 23-23, mutta se ei riittänyt ja LiVo vei erän 23-25 ja pelin 2-1.

Toiseen peliin lähdimme sillä fiiliksellä, että vuoden viimeistä peliä ei hävitä. Ensimmäisen erän alkuun emme löytäneet peliämme ja olimme häviöllä 11-4, emme saaneet palloa tapettua ja vastaanotto ei toiminut, joten hävisimme erän 25-16. Toiseen erään alussa löysimme pelimme ja johdimme erää 5-11. PuMa kuitenkin alkoi kirimään, mutta se ei riittänyt ja voitimme erän 23-25. Viimeinen erä alkoi hyvin, vastaanotto kulki ja tapoimme palloa. Pelasimme koko erän omaa peliämme ja pakottimme PuMan pelaamaan meidän peliämme, joten voitimme viimeisen erän 19-25 ja peli 2-1."

Valmennuksen mielestä päivän hyvää antia oli ykköshyökkäys, jota käytettiin paljon ja joka oli tehokas. Koko syksyn ajan suurimmaksi haasteeksi osoittautuivat suoritustason pitäminen tasaisena ja tiukkojen erien voittaminen. Parhaimmillaan peli pyörii mallikkaasti ja eväät voittaa lähes kaikki pelit olivat olemassa. Kevääseen lähdetään hakemaan suoritustason vakiinnuttamista ja pelikovuuden kehittämistä.

A-junnujen pelit jatkuvat D-poolissa 21.1. Uuden vuoden pelit kuitenkin laitetaan käyntiin jo 8.1. HuKin järjestämässä miesten turnauksessa Keltinmäessä.