PuMa A2 - JyLe

Ylihärmän yläkoulu

A-pojat jatkaa D-poolissa

Ei tullut erävoittoja tällä kertaa. Terävästi hyökännyt Henrik Miettunen raportoi peleistä näin:

"Ensimmäisessä pelissä pelattiin Alahärmän Kisaa vastaan. Pelin alku ei sujunut joukkueella oikein hyvin, joten Alahärmä sai jo heti ensimmäisen erän alussa suuren johdon. Erän loppupuolella peli alkoi parantua, mutta hävisimme ensimmäisen erän kuitenkin 25-16. Toisessa erässä saimme vähän vastaanottoa kuntoon ja passitkin alkoi sujua paremmin. Erä kuitenkin päättyi 25-19 Alahärmälle. Kolmannessa erässä paransimme peliämme yleisellä tasolla todella paljon ja yrittäminen oli kovempaa kuin kahdessa ensimmäisessä erässä. Tiukan taiston jälkeen Alahärmä kuitenkin voitti viimeisenkin erän 25-23 ja vei ottelun 3-0.

Toisessa pelissä pelattiin PuMa A2:sta vastaan. Ensimmäisessä erässä peli sujui hienosti ja taisto oli kovaa erän loppuun saakka. Erä kuitenkin päättyi 23-25 PuMalle. Toisessa erässä peli meni vähän niin ja näin, ei siis sujunut yhtä hienosti kuin ensimmäinessä erässä, joten sekin hävittiin tuloksin 20-25. Kolmannessa erässä jatkettiin samaan niin ja näin -malliin ja hävittiin sekin 21-25. Puma vei ottelun 0-3.

Tiivistettynä tämän päivän peli oli kuin vuoristorataa. Välillä tuli todella hienoja suorituksia, mutta välillä suoritus oli myös aika heikkoa."

A-poikien pelit jatkuu 11.2. D-poolissa Virroilla.