B-pojat, B-poikien SM-sarja

OsVa (Oulunsalon Vasama) - JyLe   0 - 2

Oulunsalon Kirkonkylän koulu

B-pojat varmistivat SM-finaalipaikan

JyLen B-pojat matkasivat lauantaina 14.1. pohjoiseen pelaamaan B-poolin turnausta.

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu Elias raportoi turnauksesta näin: Ensimmäisen pelin ensimmäisessä erässä emme saaneet omaa peliämme käyntiin, sillä Matias Siika-aho puuttui tällä kertaa ja sen huomasi pelistämme, että Matias puuttui, joten LPK pelasi varmaa peliä ja vei ensimmäisen erän 22-25. Toiseen erään saimme pelimme kulkemaan ja pallo kuoli, joten voitimme erän 25-19. Kolmanteen erään paineet kasvoivat ja meillä ei peli aivan riittänyt erän voittoon, sillä LPK torjui hyvin, joten hävisimme erän 14-16 ja pelin 1-2.

Toinen peli oli PuMa B1:stä vastaan. Ensimmäisen erän pelasimme ihan hyvää peliä, mutta emme parasta peliämme, mutta voitimme erän kuitenkin 25-18. Toinen erä kulki samalla lailla ja voitimme sen 25-19 ja pelin näin suoraan 2-0.

Viimeinen peli oli OsVaa vastaan ja jos häviäisimme tippuisimme C-pooliin. Ensimmäinen erä alkoi heikosti, OsVa löi kovaa ja emme saaneet niitä ylös ja olimme häviöllä jo 7-3, mutta löysimme pian pelimme. Kirimme ja menimme johtoon, jonka saimme pidettyä erän loppuun asti, joten voitimme erän 25-20. Toinen erä oli aivan erinäköinen, sillä pelasimme koko erän omaa peliämme eikä OsVa voinut muuta kuin antaa meidän pelata meidän peliä. Johdimme erää jo 21-10 ja pelasimme omaa peliämme erän loppuun asti, joten voitimme erän 25-15. Tällä voitolla voitimme lohkon ja nousimme A-pooliin. Samalla varmistimme jo nyt paikan SM-finaaleihin.