B-pojat, B-poikien SM-sarja

KempeLe (Kempeleen Lentopallo) - JyLe   2 - 1

Oulunsalon Kirkonkylän koulu

B-poikien 5. poolikierros pelattu

JyväsLentiksen B-pojat matkasivat lauantaina 4.2. jälleen Oulunsaloon, tällä kertaa A-pooli turnaukseen. Joukkueen parhaaksi valittu Konsta Luttinen raportoi peleistä näin:

”Ensimmäinen peli oli PuMaa vastaan. Ensimmäisessä erässä peli oli ailahtelevaa ja Puman voitti ensimmäisen erän. Puman puolustaessa ja pelatessa hyvin, peli meni heille 2-0.

Toinen peli oli Iskua vastaan, joka käynnistyi hyvällä pelillä. Ensimmäinen erä tulikin Jylelle, mutta Isku voitti hyvällä pelillä toisen ja viimeisen erän. Peli Iskulle erin 2-1.

Viimeinen peli oli kotijoukkuetta Kempelettä vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä loppuun asti ja lopulta erä päättyi Jylelle 26-24. Toinen ja kolmas erä olivat myös tasaisia, mutta Kempele oli parempi viimeisissä palloissa. Kempele voitti pelin 2-1.”

Turnauksesta puuttui toinen joukkueen keskitorjujista Patrik Kinnunen. Niinpä joukkue ei optimikokoonpanolla päässyt pelaamaan ja osa pelaajista joutui uusille pelipaikoille. Nihkeän turnauksen alun jälkeen joukkue pelasi kuitenkin ajoittain todella hyvin ja haastoi niin Iskun kuin Kempeleenkin.

Maaliskuun 25. päivä Jyle kohtaa välierien A alkulohkossa 1 Iskun ja Kiiston. Välierien A toisessa alkulohkossa pelaavat Kempele, PuMa ja Jankko. Alkulohkojen jälkeen on vielä sijoituspelit. Kaikki välierään A päässeet joukkueet ovat jo varmistaneet paikan SM-finaaleihin. Välierän A sijoitukset määrittelevät joukkueiden sijoittumisen SM-finaalien alkulohkoihin. SM-finaalit pelataan 14.-16. huhtikuuta, paikka on vielä avoin.