C-pojat, C-poikien SM-sarja

Kiisto - JyLe

Laihian monitoimitalo

C-pojat kauden toisessa turnauksessa Laihialla

Lähdimme kohti Pohjanmaan lakeuksia aikaisin lauantai aamuna seitsemän pelaajan voimin. Kauden toisen turnauksen ensimmäiseen peliin saimme vastustajaksi turnauksen kotijoukkueen Laihian Lujan. Tiukkaakin tiukempi peli Lujan viedessä ensimmäinen erä 25-23 ja meidän saadessa mahtavan taisteluvoiton toisessa erässä pistein 26-24. Seuraavana saimme vastaamme jo viime turnauksesta tutun Kriven eikä vieläkään saatu puhdasta voittoa, vaan ensimmäisen erän vei vastustaja 27-25 meidän taistellessa toisesta erästä 26-24 voitto Eli kahdesta ensimmäisestä pelistä tasapelit. Kolmannessa pelissä nähtiin ehkä Suomen parhaimman C-poikajoukkueen tasoa kun vastapuolella löivät palloa Ylihärmän Junkkareiden vahva ja tasainen joukkue. Hetkittäin saatiin oma torjuntapeli kulkemaan niin hyvin että päästiin pyörittämään omaakin peliä mutta selkeän ylivoiman alla taivuimme 2-0 häviöön.

Pitkän päivän viimeiseen peliin verkon toiselle puolelle astelivat Vaasan Kiiston pojat. Ensimmäisessä erässä oma peli kulki hyvin, jokainen poika sai tärkeitä onnistumisia ja erä päättyi meille numeroin 25-16. Toisessa erässä passari loukkaantui yhteentörmäyksessä ja hänen paikalleen tuli vaihtopenkiltä päivän ainoa vaihtopelaajamme. Otettiin joukkueen toinen passari pelinpyörittäjän rooliin omalta pelipaikaltaan ja tuloksena kentällä sekä kentän vieressä totaalinen hämmennys ja epätietoisuus omista pelipaikoista. Vastustaja naputteli pisteen toisensa jälkeen ja saivat useamman pisteen ilmaiseksi, meidän rotaatioiden ollessa väärin. Viime hetkillä saatiin pelipaikat kuntoon ja piste pisteeltä noustiin tämänkin erän voittoon. Tuloksena 2-0 voitto ja paljon oppia sekä pelaajille että valmentajille.

Kokonaisuutena mainio pelipäivä, jokaiselle onnistumisia eri pelipaikoilla ja tuloksena turnauksen 3, sija. Tästä matka jatkuu B-pooliin kolmen viikon päästä.

Erityiskiitos meidän pienelle mutta erinomaisesti joukkuetta tsempanneelle kannustusjoukolle!