C-pojat, C-poikien SM-sarja

Mahti - JyLe

Maaningan Urheilutalo

C-pojat vastatuulessa Maaningalla

C-poikien kauden kolmas turnaus pelattiin Maaningalla lauantaina 12.11.2022 ja tässä B-poolin turnauksessa saimme vastaamme kovia joukkueita eri puolilta Suomea. Ensimmäisessä pelissä Loimaan Jankon kovat aloitussyötöt laittoivat meidät polvilleen ja peli kaatui pitkältä vastaanottoon. Tuloksena 2-0 tappio tälle kovia hypäreitä syöttäneelle joukkueelle.

Toinen peli pelattiin heti ensimmäisen jälkeen Kuopion PuWoa vastaan ja kun vastaanotto parani, niin omaa verkkopeliä ei saatu tähän peliin kuntoon. Torjunta seilasi missä milloinkin, emmekä onnistuneet saamaan sitä tiiviiksi, jolloin myös puolustuspeli oli melkoisessa vastatuulessa. Ensimmäisen erän vei vastustaja pistein 25-11 ja vaikka toiseen erään saatiin oma peli vähän parempaan tikkiin, päättyi peli toisen erän lukemien 25-19 jälkeen vastustajan 2-0 voittoon.

Näiden pelien jälkeen meillä olikin kahden pelin tauko ja ehdittiin syödä kotijoukkueen järjestämää maukasta makaroonilaatikkoa ja pojat pelailivat ilmajääkiekkoa keräten positiivista asennetta päivän viimeiseen peliin. Kova myrskytuuli katkaisi sähkötkin koulukeskuksesta ja käynnissä ollut peli jouduttiin keskeyttämään kunnes sähköt taas palasivat.

Päivän viimeinen peli päästiin aloittamaan vähän ennen klo 17 ja peli-ilme oli ihan eri luokkaa kuin aiemmissa peleissä. Pelaaminen parani kaikilla alueilla ja taistelutahtoa riitti mutta niin vain kävi tässäkin pelissä, että vastassa ollut kotijoukkue Maaningan Mahti voitti pelin 2-0 vaikka saatiin kummassakin erässä yli 20 pistettä. Mahdollisuus voittoon oli tarjolla mutta tänään ei voittoa pystytty ottamaan.

Tämän turnauksen pelaajaksi valmennus valitsi Noahin, joka pelasi ensimmäistä kertaa passarin roolissa. Vaikka passarin paikat olivat vielä hakusassa ja pallot nousivat milloin minnekin, ehti hän nopeajalkaisena passaamaan huonosti nousseetkin pallot ja passit lensivät kentän toisesta laidasta toiseen vaivatta. Seuraava turnaus onkin meillä sitten kotiturnaus joulukuun alussa ja otetaan vauhtia C-poolista ylöspäin. Kiitokset meidän kannustusjoukoille sekä kaikille sponsoreille!