Vehniän Wartti - JyLe   3 - 1

Vihtavuoren liikuntahalli

Pisteet Wartille

Tänään peli Vehniän Warttia vastaan päättyi kotijoukkueen voittoon 3-1.

Ensimmäiseen erään vastustaja lähti heti kovalla pelillä, jonka takia emme päässeet tekemään omia kovia suorituksia. Erä vastustajalle 25-9.

Toiseen erään peli parani hieman, mutta ei siltikään vielä omalle tasolle. Vastaanotto takkuili ensimmäisissä erissä, jonka takia emme päässeet myöskään tekemään hyökkäyspisteitä. Myös erän alussa tapahtunut loukkaantuminen vaikeutti loppu erää. Toinenkin erä vastustajalle 25-17.

Pitkän erätauon jälkeen lähdimme haastamaan vastustajaa vielä hieman kovempaa. Vastaanotto parani ja pääsimme hyökkäämään paremmin. Tällä kertaa peli riitti erävoittoon hienojen onnistumisien saattelemana 23-25 🥳

Neljänteen erään lähdimme kolmannen erän hyvällä fiiliksellä ja otimme heti erän alkuun kaulaa vastustajasta. Pikkuhiljaa Vehniä pääsi kirimään ja loppuerä menikin lähes tasapistein. Viidennen erän viimeisissä, ratkaisevissa palloissa Vehniä sai tehtyä enemmän onnistuneita suorituksia jonka ansiosta viimeinen erä vastustajalle 25-23 ja peli 3-1.

Koko peli oli meiltä nousujohteista, mutta tänään kiri ei riittänyt voittoon☹️

Ensiviikolla on fanien unelma viikonloppu, kun lauantaina pelataan A-tyttöjen turnaus Vaajakoskella ja sunnuntaina 2-sarjaa Viitaniemessä. 🥳