Naiset 2-sarja, N2

JyLe - Vehniän Wartti  0 - 3

Gradia D

Kauden viimeinen kotiottelu päättyi Wartin voittoon

Kohtasimme Vehniän Wartin jälleen kerran Gradialla. Ensimmäisen erän alussa pääsimme tasaiseen taisteluun Vehniän kanssa. Kuitenkin vastustajan päästessä kerran ohi, emme pystyneet enää Vehniää ohittamaan. Erä vastustajalle 25-17.

Seuraavassa erässä vastustajan peli rikkoi jo heti alussa omaamme ja he pääsivät suoraan johtoasemaan. Ajoittain kirimme perästä, mutta ohitus ei onnistunut. Erä vastustajalle 25-21.

Kolmannessa erässä omat virheet ottivat vallan ja vastustaja pääsi heti alun jälkeen karkuun. Viimeinen erä vastustajalle 25-14 ja koko ottelu puhtaasti 3-0.

Kauden viimeinen N2 ottelu pelataan Nurmossa viikon päästä sunnuntaina. Tässä vaiheessa kiitos kaikille kannattajille paikan päällä ja etänä. Tuleva Nurmon ottelu nähtävissä Solidsportissa.

Kuva: Ari Hyvönen